Horoscop săptămânal, 20-26 iulie 2020. Carieră, dragoste, sănătate și bani

Horoscop săptămânal, 20-26 iulie 2020. Carieră, dragoste, sănătate și bani
Horoscopul zilei de miercuri, 22 iulie 2020. Mercur influențează ziua de mâine.

Horoscopul săptămânal, 20-26 iulie 2020, aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte. Iată ce vă aşteaptă în următoarele zile.

Horoscop săptămânal BERBEC

Veţi reuşi să vă planificaţi cu exactiate următoarea perioadă, lucru care vă va entuziasma peste măsură. Fie că este vorba de o vacanţă, de o întâlnire cu prietenii sau o vizită la medic, toate sunt bine puse la punct. Aveţi grijă, însă, astrologii recomandă să fiţi cu băgare de seamă în ceea ce priveşte banii!

Horoscop săptămânal TAUR

Veţi pierde o sumă destul de mare de bani, iar asta vă dă complet peste cap. Trebuie să fiţi pregătiţi cu o soluţie, să vă reorientaţi către alte surse de venit. Pe plan sentimental, însă, staţi cât se poate de bine. Găsiţi alinare în braţele partenerului, dar şi înţelegere din partea familiei.

Horoscop săptămânal GEMENI

Veşti bune! Vi se deschid noi orizonturi pe plan financiar. Poate fi vorba fie de un nou loc de muncă, fie de o deplasare în străinătate sau o colaborare specială. Este important, însă, să nu uitaţi de cei dragi. Nu îi neglijaţi pentru că pot apărea conflicte greu de stins.

Horoscop săptămânal RAC

Prudenţa este cuvântul săptămânii pe toate planurile, avertizează astrologii! Urmează o săptămână periculoasă. Aveţi grijă să rezolvaţi toate chestiunile restante şi să vă concentraţi pe ceea ce urmează să faceţi în viitorul apropiat.

Horoscop săptămânal LEU

Încercaţi să staţi deoparte de tot felul de aventuri. Răbdarea pare să fie, în aceste zile, cea mai mare problemă pentru voi. Dar doar aşa veţi reuşi să faceţi faţă provocărilor şi dificultăţilor. Familia va juca un rol important în viaţa voastră în această perioadă, aşa că ţineţi persoane dragi aproape.

Horoscop săptămânal, 20-26 iulie 2020. Carieră, dragoste, sănătate și bani
Horoscop săptămânal, 20-26 iulie 2020. Carieră, dragoste, sănătate și bani

Horoscop săptămânal FECIOARĂ

Nu vă asteaptă lapte şi miere în următoarele zile! Din contră, va fi o săptămână extrem de agitată, aşa că încercaţi să nu forţaţi nimic. Aveţi răbdare, toate se vor rezolva de la sine, spun astrologii. Aceştia recomandă să nu începeţi afaceri şi să nu investiţi sume mari de bani.

Horoscop săptămânal BALANŢĂ

Veţi fi foarte prietenoşi, iar cei din jur vă vor adora zilele acestea. Emanaţi o energie cum rar ţi-e dat să vezi. Pe plan financiar nici că se putea să staţi mai bine. Urmează o perioadă cu bani mulţi, o afacere profitabilă şi o remuneraţie pe măsură. Aveţi grijă cu sănătatea, însă, nu o neglijaţi!

Horoscop săptămânal SCORPION

Veţi reuşi să organizaţi totul până la cel mai mic detaliu, iar asta vă va ajuta şi la locul de muncă, nu doar pe plan personal. Urmează o mărire de salariu sau chiar o promovare. Veţi sărbători alături de prieteni şi familie un eveniment important.

Horoscop săptămânal SĂGETĂTOR

Nu veţi fi deloc comunicativi în această perioadă. Mai bine limitaţi interacţiunea cu persoanele care vă provoacă emoţii negative. Va trebui să ajungeţi la medic pentru o problemă pe care aţi tot ignorant-o în ultimele săptămâni. Persoanele singure au șansa de a găsi pe cineva care să le stârnească atenția și curiozitatea. Cei aflaţi în cuplu vor descoperi lucruri noi despre partener.

Horoscop săptămânal CAPRICORN

Aveţi energie, vă păstraţi concentrarea la locul de muncă şi va urma şi recompensă. Câteva zile libere vă vor aduce liniştea de care aveţi nevoie. Aveţi grijă, însă, pe plan sentimental! Încercaţi să nu îi neglijaţi pe cei iubiţi.

Horoscop săptămânal VĂRSĂTOR

Comunicarea este la ea acasă zilele acestea. Reuşiţi să vă înţelegeţi chiar şi cu persoanele cu care până acum nu voiaţi să aveţi de-a face. Vă veţi bucura din plin de toate frumuseţile verii!

Horoscop săptămânal PEŞTI

Diplomația și tactul vă vor ajuta să obțineți un mare succes. Urmează o perioadă excelentă pe toate planurile. Veţi reuşi chiar să primiţi o veste minunată de la o persoană cu care nu aţi mai comunicat în ultima vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI