06 mart. 2021 | 08:02

Horoscop Urania 6-12 martie 2021. Zodia care se va afirma în această săptămână

Știri generale
Horoscop Urania 6-12 martie 2021. Zodia care se va afirma în această săptămână
Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop Urania 6-12 martie 2021. Luni, combinația energică dintre Mercur și Jupiter, stăpânește frumos săptămâna, îndemnându-ne să vedem ce este mai bun în situații, unul în altul și pentru viitorul nostru. În această săptămână se vede și un set minunat de alianțe, cu Soarele, Venus și Neptun, totul în semnul mistic al Peștilor, și perfect pentru îmbrățișarea vindecării, a compasiunii, a creșterii spirituale și a veni în acord cu situațiile din trecut.

Arta de a vindeca influențată de Pluto

Arta vindecătoare ar putea fi un domeniu înfloritor în această săptămână. Energiile  de speranță vor începe să cristalizeze cu adevărat Pești, ajutate de Pluto, planeta schimbării și transformării, care activează forțe puternice, care ne pot duce să lucrăm la un nivel interior profund personal, dar, de asemenea, să vedem că realitatea noastră fizică începe să evolueze. Deci, săptămâna următoare poate fi un moment al revelațiilor interesante și al creșterii în timp ce primim primăvara.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Semnul Pești este al doisprezecelea și ultimul semn zodiacal, guvernat de elementul Apă și are o calitate modificabilă sau adaptabilă. Cu energiile celor trei planete, toate strâns aliniate în această săptămână, eliberarea de atitudini sau modele vechi care nu mai servesc scopului nostru, se va dovedi sincronizare perfectă.

Iertarea celor care ne-au greșit și acceptarea faptului că viața nu se bazează întotdeauna pe practic și tangibil, ci și pe acele lucruri care sunt mai efemere, va fi un lucru bun de făcut. Deci, să ne bucurăm de meditație, exerciții de respirație, plimbări ușoare în natură și mai ales pe apă, astfel totul poate fi atât de reîncărcat spiritual.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop BERBEC

Dragă Berbec, săptămâna aceasta îți va aduce o serie de emoții și situații și, în cele din urmă, un gust dulce. Ești pe punctul de a intra într-o perioadă care-ți va permite să te exprimi dinamic și, în același timp, să acționezi în culise. Este momentul potrivit pentru a te ocupa de orice problemă care necesită secret și promovare rapidă. Starea de spirit va fi bună și obstacolele nu sunt de așteptat.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop TAUR

Săptămâna aceasta va trebui să te ocupi de unele probleme care necesită discreție. Ești capabil să acționezi conform intuiției tale și să-ți asculți inconștientul. De aici vor veni soluțiile. Veți simți nevoia să te întorci la familie pentru forță și echilibru. Mișcările tale dinamice te fac sa te simți sigur și eficient. În mijlocul săptămânii, asigurăte că eși responsabil la locul de muncă.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop  GEMENI

Gemeni, săptămâna aceasta va merge fără probleme și veți avea echilibrul psihologic necesar pentru a vă gestiona îndatoririle așa cum ar trebui. Ați putea simți că o experiență negativă din trecut vă revine în minte și vă împiedică să gândiți rezonabil sau să luați deciziile dorite. Asigurați-vă că vă controlați temperamentul și că vă luați timpul necesar înainte de a face orice alegeri. Spre sfârșitul săptămânii, începe o perioadă pozitivă, în timpul căreia veți vedea adâncimea unora dintre problemele dvs. și le veți rezolva.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop RAC

Vei experimenta unele emoții foarte puternice și vei avea o mai bună înțelegere a nevoilor și cerințelor tale. Veți găsi, de asemenea, puterea și rezistența pentru a face față provocărilor care vor apărea. Relațiile de familie sunt favorizate, așa că asigurați-vă că vă exprimați interesul și sprijinul pentru cei dragi. Sunteți pe punctul de a intra într-o fază dificilă în timpul căreia va trebui să vă confruntați cu multă presiune și să faceți față situațiilor dificile. Asigurați-vă că vă gestionați energia în consecință.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop  LEU

Săptămâna aceasta te apropie de lumea ta emoțională și te împinge să acționezi conform intuiției tale. Pentru o vreme, veți simți nevoia să vă concentrați asupra celor dragi și să-i ajutați cu problemele lor. Latura ta optimistă și determinarea ta vor fi evidențiate, așa că, dacă trebuie să iei decizii importante, este momentul. În general, sunteți un semn foarte determinat și combativ și sunteți pe punctul de a intra într-o perioadă în care veți avea capacitatea de a rezista și mai mult presiunii și de a face față provocărilor și mai mari.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop  FECIOARĂ

Te vei simți mai sensibil la critica și opinia altora. În același timp, însă, îți vei afișa sinele îngrijitor și îi vei sprijini pe cei care îți cer ajutorul. Vei avea de-a face cu familia și relația ta mai mult decât o faci de obicei, pentru că asta simți nevoia să faci. Obligațiile profesionale te vor face mai ocupat de la jumătatea săptămânii încoace, totuși nu vei fi la fel de comunicativ pe cât ești în mod normal.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop  BALANȚĂ

Balanță, săptămâna aceasta vei simți nevoia de a-ți explora lumea emoțională. Aici veți găsi cheia fericirii și echilibrului vostru interior. Familia și partenerul dvs. vor juca un rol important, deci recunoașteți valoarea lor și ajutați-i să facă față problemelor lor. Dinamismul și hotărârea ta sunt sporite și reușești să pui bazele obiectivelor și acțiunilor tale viitoare. Vei fi suficient de rezistent pentru a aborda orice obstacol.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop  SCORPION

Scorpion, săptămâna aceasta va fi plină de emoție, tandrețe și dinamism. Cu siguranță nu te vei plictisi. Veți experimenta o anumită confuzie cu care trebuie să faceți față într-un mod calm, mai ales atunci când vine vorba de probleme profesionale. Gândiți rațional și nu ratați ideea lucrurilor, altfel reacțiile voastre nu vor avea o bază rațională. Păstrați-vă autocontrolul și nu vă împingeți, pentru a vă restabili echilibrul. Spre sfârșitul săptămânii lucrurile vor deveni mai ușoare pentru tine. Problemele tale vor fi în continuare acolo, dar te vei simți mai puternic, mai sigur pe tine și mai decisiv.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop  SĂGETĂTOR

Vă veți confrunta cu o provocare majoră, deoarece vă va fi greu să gândiți rațional și clar. Acest lucru vă va afecta comportamentul și vă va face să vă exprimați cu anxietate și absurd. Pentru a controla lucrurile, trebuie să vă relaxați. Închide gândurile rele, ia-ți timp și nu te implica în situații de care nu vei beneficia, mai ales la locul de muncă. Vei avea momente romantice cu partenerul tău și îți vei dovedi rezistența atunci când te vei confrunta cu cerințele vieții de zi cu zi.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop  CAPRICORN

Ar putea fi oarecum dificil pentru tine, deoarece atât gândirea ta, cât și comportamentul tău se vor confrunta cu mai multe obstacole. Fii pregătit pentru asta și încearcă să rezolvi situația în cel mai bun mod posibil. Deoarece nu veți putea gândi clar, s-ar putea să doriți să amânați obligațiile care vă cer atenția. Luați-vă timpul acolo unde este necesar și nu vă împingeți mai mult decât trebuie. Restul săptămânii va fi romantic și te va face să te simți din nou puternic și creativ.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop  VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii vă va aduce moduri inteligente și inventive de a vă face viața de zi cu zi și viața sentimentală mai interesantă și mai plină de viață. Cei dragi vor fi centrul interesului tău. Spre sfârșitul săptămânii, puteți întreprinde sarcini dificile care necesită încredere în sine și concentrare. perioada următoare va fi ideală pentru rezolvarea anumitor probleme.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021

Horoscop  PEȘTI

Pești, săptămâna aceasta îți va aduce o gamă largă de emoții și situații. Vei fi în contact cu emoțiile tale și îți vei exprima dragostea față de oamenii din viața ta. Familia ta va fi principala ta preocupare, nu din cauza problemelor lor, ci din cauza nevoii tale de a-i susține. Acest lucru te va face să te simți mai bine în interior. În același timp, veți dedica timp propriilor obligații și vă veți îndrepta către realizarea ambițiilor voastre. O perioadă de mare forță emoțională este pe cale să înceapă, așa că profitați la maximum.

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
EVZ.ro
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
Capital.ro
Cum să obţii o recoltă bogată de ardei mari, dulci și cărnoși: Ghid complet pentru grădinarii pasionați
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro