Horoscop. Pietrele norocoase ale Peștilor. Nativii trebuie să le poarte zilnic

Horoscop. Pietrele norocoase ale Peștilor. Nativii trebuie să le poarte zilnic
Horoscop: pietrele norocoase ale Peștilor

Omul are datoria de a se cunoaşte, descifrîndu-şi comportamentul şi atitudinea fată de semeni. Fiind esență divină, trebuie să-și cunoască originea și evoluția spirituală pentru a putea îndrepta sau depăși greșelile și obstacolele care pot surveni odată cu ridicarea sa. Numele și ziua de naștere sunt căi date de Dumnezeu pentru a ne descoperi. O altă metodă de înțelegere a laturilor noastre pozitive sau negative este astrologia, horoscopul, la care se adaugă și alte ramuri de descifrare, cum ar fi pietrele norocoase. Există mai multe tipuri pentru fiecare nativ din zodiac.

Horoscop: pietrele norocoase ale Peștilor

Cunoscut încă din Antichitate, semnul zodiacal al acestor nativi a fost întotdeauna legat de religie și spiritualitate, astfel că este considerată cea mai evoluată zodie din punct de vedere spiritual. Dat fiind că Jupiter și Neptun sunt planetele care guvernează zodia Pești, iar Neptun este planeta iluziilor și a misterului, energia acesteia se îndreaptă fulgerător spre o dezvoltare spirituală superioară.

Ametistul este piatra norocoasă Peștilor. Este o piatră care îmbogățește spiritualitatea și stimulează vindecarea pe toate planurile, o piatră care dă curaj în gânduri și acțiuni, aduce pace, fericire și iubire. Ametistul este, de asemenea, piatra intuiției și a clarviziunii, care ajută la purificarea minții și la îndepărtarea gândurilor negative ori a anxietății. Această piatră este un talisman perfect atunci când este folosit în artele creative.

De altfel, este considerată Piatra Artiștilor, Piatra Poeților sau Piatra Inventatorilor. Se crede că ametistul îi ajută pe nativii zodiei Pești să fie mai bine organizați și mai eficienți în munca lor. Odinioară se spunea că ametistul purtat de cei care călătoreau îi proteja pe aceștia de atacuri sau de vreme rea. Se credea și că vindecă insomniile sau alungă visele rele atunci când este așezat sub pernă, aducând un somn liniștit.

Alte cristale benefice pentru nativii acestei zodii 

Acvamarinul scoate în evidență calitățile celor născuți în luna martie și îi ajută atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale. Perla, de asemenea, atrage norocul, prosperitatea și bunăstarea către ei. Turcoazul, opalul, jaspul, agatul, calcedonia sunt și ele pe listă.

Mai multe detalii pe Stiridinlume.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI