Horoscop Urania 10-16 iulie 2021. Zodia care este din ce în ce mai greu de suportat: nativii sunt foarte dificili

Horoscop Urania 10-16 iulie 2021. Zodia care este din ce în ce mai greu de suportat: nativii sunt foarte dificili
Horoscop Urania pentru 10-16 iulie

Specialiștii aduc noi scenarii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Una din zodii o duce din ce în ce mai greu în relațiile cu ceilalți. Aceștia nativi sunt dificili, iar doar cine îi iubește cu adevărat va rămâne lângă ei și în aceste condiții.

Horoscop Urania 10-16 iulie

Berbec – Aceștia au parte de o perioadă presărată cu disfuncții și nemulțumiri. Nimic parcă nu vine așa cum și-ar dori și există multe accente afective sau emoționale care intră în prim-plan.

Taur – Vor exista informații care schimbă datele problemelor pe care le au, motiv pentru care trebuie să facă apel la noțiunile însușite de-a lungul timpului. E un moment prielnic pentru examinarea din punct de vedere profesional.

Gemeni – Gemenii nu dau curs anumitor tipuri de petrecere a timpului liber care presupun plecări, oboseală și bagaje sau multă agitație. Acum vor să fie lăsați să se odihnească în liniște și pace.

Rac – Sunt plini de stări de bine, au răbdare, știu cum să socializeze cu oamenii și sunt apreciați pentru că sunt foarte atenți la detalii. Se întrevă relații de toate felurile construite cu cap, care vor fi în cele din urmă durabile.

Uun nativ este greu de suportat

Leu – Leii au tendința de a-și impune punctul de vedere într-un mod dizgrațios care este aspru vizavi de ceilalți din jur. Au mereu darul de a amplifica lucrurile, iar asta nu e bine dacă trece în extrema cealaltă. Vor exista tensiuni, iar cei apropiați abia îi mai suportă lângă ei în stadiul în care sunt.

Fecioară – Au convingeri definitive asupra multor aspecte din viața lor. Trebuie să fie atenția la nuanțe și să privească mai mult în ansamblu, fără să se lase pradă emoțiilor.

Balanță – Există un impuls puternic atunci când vorbim de balanță în această perioadă. Aceasta îi poate ridica și la fel de rapid să-i pună la pământ.

Scorpion – Unii dintre ei care se simt marginalizați sunt nemulțumiți de acest statut și încearcă prin cele mai riscante moduri să iasă la liman și să ajungă acolo unde își doresc și se simt bine.

Săgetător – Sunt puși la încercare în privința vieții socio-profesionale pentru că sunt obligați să se abțină tocmai pentru a nu declanșa conflicte.

Capricorn – Simt posibile blocaje care vin în față din cauza unor instituții de justiție. E nevoie de multă diplomație și răbdare pentru a confrunta această problemă.

Vărsător – Există probleme pentru cei din zodia aceasta care au copii. Aceștia ar putea să se îmbolnăvească, deci trebuie să fie cu mult mai atenți decât de obicei la starea lor de sănătate.

Pești – Este o perioadă în care ei nu vor mai fi stăpâni și în care vor putea comite imprudențe prin gesturi care sunt justificate în mintea lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI