Se schimbă horoscopul. Care este a treisprezecea zodie descoperită acum de NASA

Se schimbă horoscopul. Care este a treisprezecea zodie descoperită acum de NASA
NASA a găsit o nouă zodie

NASA a făcut o descoperire care schimbă tot ceea ce știam despre horoscop. Noile vești din partea specialiștilor indică faptul că o a treisprezecea zodie își face loc lângă ceilalți 12 nativi.

NASA a descoperit a treisprezecea zodie

Noile descoperiri făcute de specialiștii de la NASA modifică horoscopul. Noul nativ a fost deja introdus în zodiac. Este vorba despre Ofiucus, purtător de șerpi ce corespunde oamenilor născuți în perioada 29 noiembrie – 17 decembrie. Mitologia greacă arată că Ofiucus îl are drept corespondent pe Asclepios. Toate zodiile știute de-a lungul timpului sunt determinate de poziția Soarelui în funcție de constelație, dar configurația spațiului s-a modificat după ce babilonienii au inventat zodiile în urmă cu 2.500 de ani. Noul zodiac propus de NASA susține că așa ar trebui să arate noul horoscop –

Capricorn (20 ianuarie-16 februarie);
Vărsător (16 februarie-11 martie);
Pești (11 martie-18 aprilie);
Berbec (18 aprilie-13 mai);
Taur (13 mai-21 iunie);
Gemeni (21 iunie-20 iulie);
Rac (20 iulie-10 august);
Leu (10 august-16 septembrie);
Fecioară (16 septembrie-30 octombrie);
Balanță (30 octombrie-23 noiembrie);
Scorpion (23 noiembrie-29 noiembrie);
Ofiucus (29 noiembrie-17 decembrie)
Săgetător (17 decembrie-20 ianuarie).

Ofiucus
Ofiucus

Mitologia greacă – povestea lui Asclepion

Asclepios a fost fiul lui Apollo din relația sa cu Coronis. În timp ce mama lui Asclepios era însărcinată cu el, s-a îndrăgostit de Ischis, fiul lui Elatus, care s-a căsătorit cu Epiona și din relația cărora au rezultat: Higia, Meditrina, Panaceea, Aceso, Iaso, Aglaia și trei fii: Machaon, Telesphoros și Podalirius. Asclepios era un premergător al medicinii, iar tatăl său l-a dat în grija Centaurului Chiron care i-a împărtășit tainele taumaturgiei prin care mai târziu a putut să anihileze durerile pacienților săi.

Asclepios
Asclepios

În Iliada, Asclepios nu era venerat ca zeu al medicinii, ci era considerat medic ce-și învățase datoria și arta de la Chiron, tatăl celor doi vestiți vindecători: Podaleirios și Mahaon. Succesele lui medicale l-au făcut în cele din urmă să regenereze părți ale corpului afectate de boală și să învie morții, lucru care l-a supărat pe Zeus care l-a omorât dintr-un fulger. Pentru a preveni o dispută cu Apollo, l-a readus la viață și l-a făcut zeu, dar l-a instruit să nu mai învie pe nimeni fără aprobarea sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI