Horoscop săptămânal 18-24 aprilie 2022. Zodia care trece prin mari tensiuni începând de luni

Horoscop săptămânal 18-24 aprilie 2022. Zodia care trece prin mari tensiuni începând de luni
Horoscop pentru 18-24 aprilie 2022

Astrologii au adus noi amănunte pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Un nativ va trece prin mari tensiuni în săptămâna care urmează. Luna aprilie nu se încheie foarte bine pentru ea, dar are de învățat o lecție foarte importantă pentru viitor. Aceștia trebuie să își găsească răbdarea și să reacționeze în orice moment cu calm și tact. Iată cum va fi perioada 18-24 aprilie pentru tine!

Horoscop săptămânal pentru 18-24 aprilie 2022

Berbec – Săptămâna care vine trebuie să ai grijă la cheltuieli pentru că poți să sari deseori calul. Pot veni vești financiare care te iau prin surprindere. Nu intra în economiile pe care le ai pentru că vei regreta.

Taur – Urmează ca soarele să intre în zodia ta, așa că trebuie să te aștepți la multă energie și la voie bună. Te-ai simțit obosit până acum, dar asta se va schimba în viitorul foarte apropiat.

Gemeni – Urmează neliniște, agitație interioară și insomnii. O perioadă grea pentru tine vine chiar acum. De asemenea, se poate să vină în prim-plan și câteva probleme de sănătate.

Rac – Ai multe idei de fel legate de proiecte. Ești focusat pe partea financiară și vrei ca lucrurile să meargă din ce în ce mai sus. Te poate surprinde un prieten cu care nu ai mai vorbit de o vreme.

Leu – Sectorul carierei tale este activat de Soare. Se poate ca înainte de Paște să fii mai preocupat de muncă decât de casă. Este o perioadă destul de dificilă și agitată pentru tine, dar te poate ajuta acest lucru să îți consolidezi poziția.

Fecioară – Săptămâna aceasta vine cu revelații uriașe pentru tine. Ai momente de iluminare, mai ales de miercuri încolo. Vin vești neașteptate din străinătate.

Balanță – Se luminează sectorul dependențelor și atașamentelor emoționale. Ai grijă să nu duci la extrem trăirile interioare.

Scorpion – Te poți aștepta la dialoguri surprinzătoare cu partenerul de viață sau cu unii colaboratori. Soarele te va ajuta să vezi în ce ape te scalzi profesional sau sentimental.

Săgetător – Se poate să începi săptămâna cu vești neașteptate legate de muncă sau de sănătatea ta. E posibil să ai mult de muncă în perioada care urmează. Ai grijă să nu te suprasoliciți.

Capricorn – Te poți aștepta la discuții inedite cu copii sau la declarații total neașteptate din partea persoanei iubite. Te simți surprins de propriile trăiri.

Vărsător – Se întâmplă câteva discuții cu familia. O notă șocantă ar fi să îi surprinzi chiar tu pe cei dragi ție. Se face lumină într-un context.

Pești – Pregătește-te să primești vești sau să porți discuții neașteptate cu cineva. Poți fi surprins chiar în ziua de luni.