08 dec. 2023 | 14:00

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie cu Mariana Cojocaru. Mercur retrograd își bagă coada prin gard! VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop săptămâna 11-17 decembrie cu Mariana Cojocaru. Mercur retrograd își bagă coada prin gard! VIDEO EXCLUSIV
Horoscop săptămâna 11-17 decembrie cu Mariana Cojocaru

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie 2023 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, pentru săptămâna următoare.

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie 2023

Veți simți schimbări la nivel individual și în interior, pentru că planeta Mercur va intra în mișcare retrogradă pe 12-13 decembrie. Își va reveni abia la anul, peste 3 săptămâni. După ce a intrat în constelația Capricorn, tot aici va și retrograda, semn de retrospective. Cuvântul cheie și motto-ul săptămânii – retrospectivă.

Cu toții vom privi înapoi sau vom face bilanțul anului. Vom trage linie pentru a vedea cum a evoluat relația față de dragoste, unii la bani, carieră, studii, străinătate, depinde. Cine are restanțe trebuie să le treacă cu brio pentru a păși cu dreptul în 2024. Este un mini-bilanț pentru că Mercur nu are amploarea planetelor mari și grele din astrologie. Mercur intră în retrograd tocmai pentru a ne obliga, a ne da ultimatumuri, să ne onorăm angajamentele.

Vor fi schimbări bruște și neașteptate acolo unde sunt șefii și conducătorii, cei care coordonau foarte multe lucruri. La nivel macro sau micro, unde sunt instituții, companii multinaționale, sfere influente din punct de vedere economic, se vor împărți altfel sferele de influență. Vor intra oameni care vor știi să coordoneze într-o altă direcție, diferită decât cea de acum. Este un vânt care anunță o schimbare.

Mercur retrograd își bagă coada prin gard

Mercur retrograd are planuri pentru noi zilele următoare, pentru fiecare dintre zodii. Este planeta comerțului și a comunicării, tehnologiilor de top, socializării. Programele vor fi date peste cap, calatoriile vor fi anulate, atenționări asupra accidentelor, disputelor, tensiunilor și certurilor domestice. Mercur te va mai conecta la vatra satului, va mai regăsi rude, are și veleități pozitive și constructive. Domol este sfatul astrologului!

Atenție la acte, bunuri, bilete, chei, haine și alte obiecte, să nu le uitați de unde nu mai puteți să le recuperați. În rest e de bine, vom face haz de necaz pe stilul românesc! Mercur retrograd are o semnificație aparte pentru tot zodiacul. Faptul că va fi în Capricorn și apoi va reveni în Săgetător indică faptul că anumite chestiuni, dorințe, țin de mesajele de acum 1 an de zile.

Horoscop Berbec / Ascendent Berbec

Pregătiți-vă totul din timp și nu lăsați nimic pe ultima sută de metri. Mercur retrograd vă poate distrage atenția și reorganiza sau reprograma agenda sau lucruri din agendă. Ceva sau cineva vă poate da planurile peste cap!

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie. Taur / Ascendent Taur

Recuperați banii și bunurile din târg și de la datornici, asta este menirea lui Mercur retrograd. Asta vrea și asta vă transmite! Pot apărea și plăți neașteptate sau chestiuni de care ați uitat din cauza faptului că v-a fost distrată atenția și au apărut alte chestiuni în agenda cotidiană. Acum vă reamintește că aveți restanțe pe care trebuie să le băgați în seamă spre a fi soluționate.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Și voi puteți să trageți linie și să constatați dacă ați ieșit pe plus sau pe minus atunci când e vorba de bani, de datorii, de reglări de conturi. Nu e vorba de răfuieli aici! Sfatul acesta e dat de sus, de Mercur, patronul vostru care acum este retrograd.

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie. Rac / Ascendent Rac

Discuții restante ce trebuie reluate, fie la locul de muncă, fie în familie. Poate subiectul nu era foarte plăcut sau actual, nu era locul sau momentul potrivit. Acum sunt repuse pe tapet, revin. Le-ați tot amânat din diverse motive, dar este un soi de ultimatum astral și nu mai suportă amânare. Voi știți ce aveți de discutat, chiar dacă vă deranjează. Altă dată poate să vină cu o altă amplitudine mai mare, asta e ideea.

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie. Leu / Ascendent Leu

Prima săptămână în care Mercur retrograd vă agită foarte mult pe interior. Trebuie să vă liniștiți ca să fiți eficienți, nezăpăciți sau depășiți de evenimente. Sfatul este ca agenda să fie la purtător, activă. Agitația poate să genereze stres și să afecteze sănătatea. Calm!

Fecioară / Ascendent Fecioară

Mercur retrograd anunță efervescență sentimentală sau atenție maximă asupra relației cu cei din familie, rude de gradul 1 sau 2, chiar cu cei mici. Temperanța este cuvântul pentru săptămâna următoare.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie cu Mariana Cojocaru. Aveți predispoziții să investiți în casă, să reparați ceva, să înlocuiți ceva deteriorat sau stricat, să puneți ceva lipsă sau doar să înlocuiți, completări directe. Veți face investiții, adică bani și confort. Tensiuni pot apărea, datorită lui Mercur retrograd, în dragoste și în zona familiei.

Scorpion / Ascendent Scorpion

Veți fi ca o oală sub presiune sau destinul vostru va fi așa. Riscați să dați în clocot, cu sau fără folos, acolo puteți să fiți mai eficient, să realizați lucrurile de două ori mai repede și asta e bine. Sau să ardeți în flăcări, diferența o face vârsta, axa karmică, ascendentul și alte date personale. Mercur retrograd este zăpăcitor și tot ce face el este să ațâțe focul.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie cu Mariana Cojocaru. Cu Mercur retrograd chiar nu e de glumă pentru că e pus pe șotii și vă poate rătăci obiectele, fie telefonul, portofelul, actele, cheile de la casă. Sfatul este să verificați de două ori, atenție și la calculator pentru că și ăla probabil o să ceară o reparație. O săptămână plină, trebuie să știți cum vă faceți planurile pentru că Mercur retrograd are el grijă să le dea peste cap. Fiind un patron de zodie dublă, important este să rămâneți optimiști și încrezători în steaua voastră călăuzitoare.

Capricorn / Ascendent Capricorn

Grăbiți-vă încet și voi, Mercur va fi retrograd exact în zodia voastră! Calculați și reci de multe ori, cum sunteți, nu-i suportați zăpăceala, adică mesajul vibrațional, deci veți face un pas înapoi, unde se spune că este precauția. Cei care se agită mai mult decât este cazul vor avea predispoziții de blocaje, accidente. Mai bine cuminți!

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie. Vărsător / Ascendent Vărsător

Stresul se vrea destresat, eliminat. Munca se vrea onorată și răsplătită pe măsură. Mercur retrograd vă poate aduce sarcini suplimentare sau ultimatumuri. Unii pot considera că au tras linie și au rezolvat anumite chestiuni, alții vor conștientiza că aceste sarcini suplimentare, dacă sunt recompensate pe măsura talentului mercurian, atunci e bine. Doar că nu trebuie să fie o sursă suplimentară de stres. Nu e bine să fiți dependenți de muncă. Destresarea este esențială pentru o sănătate în parametri corecți.

Citește și: Horoscopul sănătății 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodiile care vor avea probleme tot anul VIDEO EXCLUSIV

Pești / Ascendent Pești

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie cu Mariana Cojocaru. Vești de la cineva sau despre cineva din trecut sau de peste mări și oceane, un prieteni, amic, o rudă. Pot apărea invitații surpriză de undeva, de la cineva care nu a mai dat semne de mult, pe care credeați că l-ați uitat chiar. Veștile sunt de bine! Dacă a rămas acolo loc de „bună ziua” și, după un timp, a reapărut, datorită aspectelor pe care le fac planetele cu Saturn, care are o semnificație cu totul aparte, veștile pot să țină și de astral. Înseamnă că mesajele pot ține de mediumitate, de intuiție, de telepatie. Conexiunile pot fi și la nivel macro, cu mult mai profunde și de esență pe care Peștii le înțeleg. Ei au capacitatea de a descifra mesajele transmise într-un mod aparte, fiind ultima zodie. Subtilitatea și esența funcționează altfel.

Citește și: Horoscopul banilor 2024 cu Mariana Cojocaru. Ce zodii vor fi atinse financiar de zeul Mamona VIDEO EXCLUSIV

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook.
Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Tradiții în Sâmbăta Luminată. Ce nu avem voie să facem azi sub nicio formă
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Lege pentru toți șoferii din România. INTERZIS pentru cei care trebuie să facă ITP-ul
Capital.ro
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală, surprinse în mai multe județe
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro