Horoscop sâmbătă, 15 august 2020. Zodia care primește bani și își rezolvă problemele

Horoscop sâmbătă, 15 august 2020. Zodia care primește bani și își rezolvă problemele
Horoscop sâmbătă, 15 august 2020. Zodia care primește bani și își rezolvă problemele

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august, anunță că astrele nu  sunt foarte prietenoase astăzi și mai multe zodii ar putea trece prin momente delicate, fie din plan financiar, ori emoțional.

Horoscop sâmbătă, 15 august

Berbec – Nativii din Berbec, pe plan financiar, pot întâmpina un eșec. O sumă mare de dat sau o afacere nereușită, ceva care le tulbură liniștea vulcanicilor berbeci și îi face irascibili. Cei din jur ar putea sa aibă de suferit, dacă stau în calea voastră astăzi.

Taur – Puteți primi reproșuri sau să accentuați tensiunile preexistente singuri. Cu mai multă răbdare, o să reușiți să treceți peste perioada delicată, mai ales că nu sunteți lipsiți de tact.

Gemeni – Se poate să va doriți, să vă lansați într-o afacere sau aveți deja un plan stabilit pentru azi, dar este de preferat sa amânați aceste decizii pentru altă dată și să vă feriți de problemele nedorite. Cineva matur sau cu experiență vă poate ghida. Trebuie doar să ascultați sfaturile.

Rac – În caz că a-ți întârziat, nu vă așteptați că lucrurile să mai meargă în favoarea dumneavoastră. Rămâneți calm și veți avea o altă oportunitate de care să profitați curând. Este recomandat să vă relaxați mai mult, mai ales dacă aveți copii în preajmă. Ei vor reuși să vă surprindă plăcut.

Leu – Planurile vi se dau peste cap, cheltuieli nedorite intervin și parcă nimic nu merge cum vă doriți, însă prietenii vă vin în ajutor. Pe seară este posibil să primiți o recompensă financiară pentru un serviciu de care a-ți uitat.

Fecioară – Eșecul nu este pe placul perfecționiștilor din Fecioară, dar nu este cazul să vă enervați. Partenerul de viață vine în sprijinul dumneavoastră și vă da sfatul de care aveți nevoie. O întâlnire pe seară cu prietenii va fi de mare ajutor.

Balanță – Analizați situația care vă macină! S-ar putea să fi înțeles greșit acțiunile  cuiva și asta să vă ducă la pierderea relației cu acea persoană. Nu este cazul să fiți impulsiv. Vizita unei persoane apropiate vă va ajuta mult în problema care vă supără.

Scorpion – Dacă vă place să călătoriți des, recomandat este să nu o faceți astăzi. Indicat este să alegeți drumurile scurte, în preajma casei și ieșirile în oraș cu partenerul de viață.

Zodiac
Horoscop sâmbătă, 15 august 2020. Zodia care primește bani și își rezolvă problemele

Săgetător – Nu vă puteți răzgândi de la o oră la alta și să vă așteptați ca lumea să înțeleagă asta! Impulsivitatea care vă domină astăzi vă poate aduce dezavantaje la serviciu. O discuție cu partenerul despre o investiție ar putea să fie favorabilă spre seară, mai ales dacă este un plan pentru casă.

Capricorn –  O veste despre problemele de sănătate ale cuiva vă va face să refaceți lista priorităților. Câteva drumuri scurte vor fi necesare ca să veniți în sprijinul unui prieten sau al cuiva din familie. Sentimentele contradictorii nu ar trebui să vă preocupe, mai ales că o rudă mai în vârstă vă poate clarifica anumite situații, spre seară.

Vărsător – Fie că vine un musafir sau că vecinul vă bate la ușă, astăzi e bine să da-ți o mană de ajutor, dacă vi se cere. Păstrați-vă cumpătul! O veste neplăcută nu ar trebui să vă tulbure așa de mult cum ve-ți simți în primul moment. Există soluții!

PeștiO situație financiară îi preocupă de mult pe sensibilii din zodia Pești, iar astăzi decid că o vor rezolvă. O oportunitate în afaceri este venită la momentul cel mai potrivit, iar bugetul familiei poate să se redreseze mai repede decât a-ți sperat. Este totuși recomandat să țineți cont și de sfatul partenerului de viață.

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI