Horoscop rune până la finalul anului. Mihai Voropchievici anunță zodia care dă lovitura

Horoscop rune până la finalul anului. Mihai Voropchievici anunță zodia care dă lovitura
Horoscop rune pana la finalul anului

Sfârșitul anului 2021 aduce vești bune pentru unele dintre zodiile horoscopului european. Pentru unii nativi, ultima săptămână din luna decembrie aduce noi provocări. Unii călătoresc, alții se ceartă cu partenerul de viață. Mihai Voropchievici de la Antena 3 ne explică horoscopul runelor pentru următoarele zile.

Horoscop rune sfârșit de decembrie 2021

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor intra în 2022 cu forțe proaspete. Se vor bucura de timp petrecut cu cei dragi, iar la locul de muncă totul le va merge excelent.

Taur

Nativii din zodia Taur vor primi multe mesaje în apropiere de Revelion. Dragostea plutește în aer, deși nativii Taur sunt persoane libertine, cărora nu le place să se lege la cap cu o relație serioasă. Cu toate acestea, vor întâlni pe cineva special care le va lumea peste cap, în anul ce urmează.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt într-o continuă căutare a adevărului absolut, iar în ultima săptămână a lunii decembrie, acești reprezentanți ai zodiei de aer vor găsi răspunsurile mult dorite.

Rac

Unii nativi din zodia Rac ar putea da lovitura, la final de an 2021. Cei care nu sunt implicați într-o relație serioasă vor întâlni pe cineva special, atunci când se așteaptă mai puțin.

Leu

Nativii din zodia Leu vor face o călătorie neașteptată în ultimele zile din decembrie. Ai muncit foarte mult în 2021, iar acum este timpul să te relaxezi și să îți setezi obiectivele pentru anul ce urmează.

Fecioară

În ultima săptămână din decembrie 2021, nativii din zodia Fecioară primesc un mesaj de la astre, să nu se mai îngrijoreze pentru starea lor de sănătate și să se bucure de câteva zile de concediu alături de cei dragi sufletului lor.

Balanță

Nativii din zodia Balanță vor apela la introspecție la final de 2021 și îi vor alege pe aceia din jurul lor care le sunt prieteni adevărați. 2022 aduce cu sine o triere a prieteniilor, atât în anturaj, cât și la locul de muncă. Acești nativi sunt încercați de destin.

Scorpion

Nativii Scorpion au parte de mult noroc la finalul anului 2021, primind o veste incredibilă, confirmarea unor planuri făcute de acum câteva luni de zile.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător își schimbă locul de muncă sau locuința la sfârșit de an 2021, lucru care le dă peste cap sentimentul de apartenență.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn se vor întâlni cu cineva drag care le va face un cadou de neuitat în ultima săptămână din anul 2021. Te așteaptă multe surprize în continuare.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător sunt ocrotiți de astre în 2022, când vor avea parte de iubire, înțelegere, satisfacții pe plan financiar și noroc cât încape. Deși începutul anului va fi puțin complicat, în primăvară vor veni oportunitățile mult așteptate.

Pești

Reprezentanții aceste zodii de apă vor avea cel mai mult noroc și cea mai mare putere de convingere în lunile ianuarie și decembrie ale anului 2022. Nativii Pești vor avea o intuiție fantastică până în 2025, datorită planetei Neptun ce are nevoie de mai mulți ani pentru o mișcare circulară completă.