Zodia care va avea cel mai mare noroc în ianuarie 2022. Vin banii și dragostea

Zodia care va avea cel mai mare noroc în ianuarie 2022. Vin banii și dragostea
Zodia care va avea cel mai mare noroc in ianuarie 2022

În anul 2022, câteva dintre zodiile horoscopului european vor avea mult noroc, atât pe parte sentimentală, cât și la nivel profesional. Cine sunt nativii care se vor bucura de cel mai bun an al vieții lor. Vor avea baftă în dragoste și își vor întâlni partenerul ideal în prima jumătate a anului ce urmează. Despre cine este vorba.

Zodiile norocoase ale anului 2022

Taur

Nativii din zodia Taur se pot declara unii dintre marii norocoși ai anului 2022. Deși vor avea parte de mici nemulțumiri, la începutul lunii ianuarie 2022, reprezentanții acestei zodii de pământ le vor depăși cu brio.

Dragostea plutește în aer, deși nativii Taur sunt persoane libertine, cărora nu le place să se lege la cap cu o relație serioasă. Cu toate acestea, vor întâlni pe cineva special care le va lumea peste cap, în anul ce urmează.

Balanță

2022 se anunță a fi anul nativilor din zodia Balanță, care vor avea parte de un succes fenomenal pe plan personal. Cei care sunt singuri își vor întâlni sufletul pereche în următoarele luni de zile. Reprezentanții acestei zodii de aer vor avea parte de noroc și vor emana energie pozitivă în anul 2022.

Nativii Balanță vor apela la introspecție și îi vor alege pe aceia din jurul lor care le sunt prieteni adevărați. 2022 aduce cu sine o triere a prieteniilor, atât în anturaj, cât și la locul de muncă.

Anul 2022 vine cu o relație pentru cei care sunt singuri. Vei găsi o persoană ideală pentru tine, cu care să te potrivești din punct de vedere intelectual și care îți va înțelege temperamentul.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător sunt ocrotiți de astre în 2022, când vor avea parte de iubire, înțelegere, satisfacții pe plan financiar și noroc cât încape. Deși începutul anului va fi puțin complicat, în primăvară vor veni oportunitățile mult așteptate.

Deși se confruntă acum cu anumite probleme de natură amoroase, la începutul anului 2022 acestea se vor rezolva de la sine.

Pești

Nativii din zodia Pești vor avea parte de cel mai frumos an, în 2022. Romanticii incurabili ai zodiacului european vor deschide ușa sufletului lor către o nouă iubire, după ce au suferit o decepție cumplită în ultimii ani.

Reprezentanții aceste zodii de apă vor avea cel mai mult noroc și cea mai mare putere de convingere în lunile ianuarie și decembrie ale anului 2022. Nativii Pești vor avea o intuiție fantastică până în 2025, datorită planetei Neptun ce are nevoie de mai mulți ani pentru o mișcare circulară completă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI