Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Zodia care va reuși ceva nemaipomenit până pe 16 ianuarie

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Zodia care va reuși ceva nemaipomenit până pe 16 ianuarie
Horoscop rune 10-16 ianuarie 2022

Te-ai întrebat vreodată cum îți influențează numerele și runele zodia? Ei bine, aceste semne sunt extrem de importante și pot trasa destinul unei persoane, în funcție de previziunile astrelor. Ce îi așteaptă pe nativii din horoscopul european în săptămâna 10-16 ianuarie. Verifică și tu mai jos dacă te afli printre zodiile norocoase.

Horoscop rune 10 – 16 ianuarie 2022

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, ce îți rezervă runele în funcție de zodie.

Berbec

Nativul din zodia Berbec intră sub protecție divină, iar toate îi vor merge strună. La job totul e perfect, iar relația cu partenerul de viață trece la următorul nivel. Ești un norocos.

Taur

Vești bune pentru zodia Taur în săptămâna ce urmează. Nativii acestui semn de pământ vor avea parte de o idilă fierbinte, iar cei care-și caută dragostea adevărată au mari șanse să-l cunoască pe viitorul lor partener de viață.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni trec prin anumite greutăți în săptămâna 10-16 ianuarie. Potrivit runelor, acești nativi vor primi vești neplăcute și trebuie să fie puternici, pentru a trece peste aceste probleme.

Rac

Unii nativi din zodia Rac vor face o mare schimbare în viața lor. Caută să se mute în casă nouă, lucru care îi face să fie preocupați de veniturile familiei. Alții reprezentanți ai acestei zodii de apă își caută un alt loc de muncă.

Leu

Vești incredibile pentru nativii Leu. Reprezentanții acestei zodii de foc vor avea parte de mult noroc și bunăstare în perioada următoare. Runele sunt de partea lor. Leii își vor lăsa grijile deoparte și se vor pregăti pentru ceva incredibil.

Fecioară

Tensiuni și neliniști se anunță, în săptămâna 10 – 16 ianuarie, pentru nativii din zodia Fecioară. Numerologul Mihai Voropchievici îți recomandă să fii mai liniștit, toate problemele se vor rezolva.

Balanță

Nativii din zodia Balanță se îngrijorează pentru starea de sănătate a unei persoane dragi, fie partener de viață, rudă sau prieten. Astrele îți recomandă să fii liniștit, pentru că totul va fi bine.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului sunt extrem de agitați, colerici și nervoși în această perioadă. Runele sunt de părere că trebuie să schimbi abordarea cu care tratezi anumite conflicte. Nu te mai certa cu oamenii din jur, ei îți vor doar binele.

Săgetător

Vești bune sunt și pentru nativii Săgetător. Această zodie de foc va afla un adevăr care îi va marca existența. Nu te vei aștepta la asemenea dezvăluiri.

Capricorn

Potrivit astrelor, se anunță mari schimbări pe plan familial în viețile unor nativi din zodia Capricorn. Nu te panica, este vorba despre vești bune și schimbări benefice. Ești norocos!

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător vor înfrunta multe bătălii profesionale și sufletești în săptămâna ce urmează. Mihai Voropchievici te sfătuiește să fii diplomat și calm.

Pești

Poziția la serviciu și în familie a nativilor Pești este pusă în pericol de anumiți factori externi. Sfatul specialiștilor este să fii foarte atent la persoanele care par a fi de încredere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI