Horoscop rune 3-9 ianuarie 2022. Mihai Voropchievici, despre zodia protejată de divinitate

Horoscop rune 3-9 ianuarie 2022. Mihai Voropchievici, despre zodia protejată de divinitate

Celor pasionați de astrologie cu siguranță nu le este străin termenul rune, care înseamnă șoaptă sau secret sfânt. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse“, difuzată de Antena 3, numerologul Miahi Voropchievici a dezvăluit darul runelor pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale pentru perioada 3-9 ianuarie 2022. Află în continuare care este zodia protejată de divinitate și care sunt mesajele energetice transmise de către astre.

Horoscop rune 3-9 ianuarie 2022

Runele, considerate alfabetul zeilor, reprezintă una dintre formele de divinitate folosită cu succez și în zilele noastre, fiind utilizate și ca amulete de protecție și talismane norocoase. În decursul anilor, runele au fost sculptate în lemn, piatră sau os și păstrate în pungi de pânză sacre.

Fenomenul citirii runelor nu este diferit de cel al citirii cărților de tarot, realizându-se prin selectarea runelor în baza intenției și a cererii de mesaj intuitiv. Numerologul Mihai Voropchievici a făcut cunoscute în cadrul unei emisiuni televizate darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale în intervalul 3-9 ianuarie.

Berbec

Nativul zodiei Berbec intră într-o săptămână de protecție divină, fiind sub călăuza Sfântului Vasile. Întrucât este cam păcătos de fel, probabil a făcut molifta Sfântului Vasile.

Taur

În primele zile ale lunii ianuarie, Taurul va afla un adevăr care îl va marca profund, fiind extrem de important.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt pe punctul de a-și da un restart, de a începe o nouă viață. Prin urmare, săptămâna vine cu revigorare pe toate planurile pentru ei.

Rac

Racul încă se confruntă cu tensiuni din anul trecut, întrucât unele probleme au rămas nerezolvate. El va susține o mică bătălie. Runele îi transmite Racului să se liniștească, fiindcă tot el va câștiga.

Leu 

Leul va primi un cadou de la cineva care se gândește intens la el în ultima vreme.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară au simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional și sentimental.

Citește și: Horoscop 2022 cu Cristina Demetrescu. O singură zodie va fi norocoasă tot anul

Mihai Voropchievici, despre zodia protejată de divinitate

Balanță

Săptămâna nu începe bine pentru Balanțe, care au mare chef de scandal. Prin urmare, nu e de mirare că s-ar putea să ducă o bătălie. Numerologul le recomandă liniște și pace.

Scorpion

Scorpionului îi apar în cale două oportunități, o mutare din casă de la locul de muncă. Va alege ce e mai bun dintre cele două.

Săgetător

În intervalul 3-9 ianuarie, Săgetătorul va avea parte de un cadou surpriză sau de o sumă importantă de bani, care va veni la pachet cu vești bune.

Capricorn

Recomandarea pentru Capricorni este să lase deoparte grijile, problemele și tot ce e negativ legat de trecut. Runele vestesc un an bun.

Vărsător 

Nativul zodiei Vărsător a rămas în suspans, fiind învăluit într-o aură de mister. Sunt greu de decodat în această perioadă.

Pești 

Ca să fie mai siguri, Peștii pornesc cu prudență în noul an. În prima săptămână îi așteaptă bani, cadouri și surprize.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI