Horoscop Urania 7-12 august 2022. Zodia care va avea o săptămână de vis

Horoscop Urania 7-12 august 2022. Zodia care va avea o săptămână de vis
Horoscop Urania 7-12.

Urania vine cu noi vești pentru cele 12 semne ale horoscopului. Un anumit nativ va avea parte de o săptămână de vis la care a sperat mult și pe care o merită după o perioadă grea. În timpul acesta, câțiva nativi au parte de lecții mai grele de la viață, dar sunt unele foarte importante pentru evoluția lor. Află cum va fi săptămâna 7-12 august pentru tine în funcție de semnul sub care te-ai născut!

Horoscop Urania 7-12 august 2022: vești pentru zodii

Berbec: ai un motiv justificat să te alarmezi și să te enervezi. În timpul acesta nu reușești să forțezi evoluția unei situații pentru un rezultat mai rapid și favorabil ție. Te confrunți cu complicații.

Taur: taurii se confruntă cu idei și opinii care nu le convin în mediul socio-profesional. Intră în contradicție cu convingerile lor pe care nu le pot accepta ca factor determinant în activitatea curentă.

Gemeni: astrele îți aduc o provocare anume. Ai parte de unele blocaje care îți dau bătăi de cap și reticențe sau limitări brutale în exprimare.

Rac: relațiile de prietenie sau de simpatie ori dragoste stau sub semnul unor inhibiții. Faci unele mărturisiri care schimbă totul. Vrei să comunici mai liber.

Leu: unii nativi se pot confrunta cu situații dificile în plan profesional sau în calitatea lor de patroni, directori sau șefi de orice rang. Ordinele lor nu sunt puse în aplicare.

Fecioară: unele persoane se confruntă cu ostilitatea unor funcționari sau responsabili să le ofere soluții și să se implice în lucruri care țin doar de ei.

Balanță: casa relațiilor sentimentale este spulberată de vibrațiile astrale puternice ale Lunii Pline în Vărsător. Se impun niște limite în relație.

Scorpion: ai parte de o evoluție în casa banilor și bunurilor. Este vorba de prelungirea unei stări de lucruri în vigoare din ultimele zile.

Săgetător: evoluția stării de sănătate se va afla în ultimele zile sub semnul radical și apăsător al unui context astral.

Capricorn: se poate să apară tensiuni diverse între nativi, iar un apropiat să fie confuz de lucrurile care se petrec în jurul tău. Asta îl va afecta.

Vărsător: în perioada aceasta se pot rezolva multe din capitolele care te apasă. Ai parte de vești bune pe partea profesională.

Pești: ai șansa să iei unele decizii importante profesionale și îți găsești un loc de muncă așa cum îți doreai. Ai găsit soluția bună pentru tine și pe care o așteptai deja de o bună perioadă.

Urmăriți Playtech.ro și pe