Horoscop rune 15-21 martie. Mihai Voropchievici: ”Schimbare majoră pentru Balanţă”

Horoscop rune 15-21 martie. Mihai Voropchievici: ”Schimbare majoră pentru Balanţă”
Horoscop rune 15-21 martie.

Hai să vedem ce îți rezervă horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 martie. Numerologul Mihai Voropchievici spune că Balanțele vor avea parte de o schimbare majoră. Care vor fi nativii norocoși ai zodiacului și cine sunt cei care vor plânge cu lacrimi amare.

Horoscop rune 15-21 martie

Berbec

Berbecii vor primi o lecție importantă de viață, în perioada următoare. Acest nativ va primi o veste care îi poate marca existența pentru totdeauna. Ai grijă la karma, nu uita că tot ce ai făcut rău în viață, la un moment dat, se va întoarce împotriva ta.

Taur

În săptămâna 15-21 martie, runele nu prevestesc o perioadă liniștită pentru Taur. Nativii acestei zodii sunt colerici, vulcanici și mereu puși pe scandal. Zilele acestea, Taurul simte nevoia să fie foarte vocal. Nu te mai enerva atât de tare și apelează la diplomație, atunci când ai o discuție în contradictoriu cu cineva.

Gemeni

Pentru cei din zodia Gemeni, săptămâna viitoare nu vine cu vești îmbucurătoare. Nativii aceștia simt nevoia să se retragă în bula lor și apelează la introspecție, pentru a fi singuri ei cu propriile lor gânduri. Te izolezi de oameni și te gândești la problemele pe care le ai.

Rac

Din păcate, nativul Rac va avea parte de o săptămână foarte grea, spun runele. Vei avea parte de stres, tensiuni și volum mare de muncă la serviciu. Sfatul astrelor este să iei lucrurile ca atare, să accepți faptul că, în viață, mai și pierdem și nu te stresa pentru fiecare lucru negativ. Vor veni vremuri mai ușoare.

Leu

Nativii Leu sunt puși pe fapte mari. În săptămâna 15-21 martie, cei din zodia Leu iau decizia să facă o schimbare majoră în viața lor, ce implică mutarea în altă casă ori schimbarea locului de muncă.

Fecioară

Gata cu supărările, grijile și problemele. Le pui pe toate în urmă, runele spun că nativii din zodia Fecioară vor avea parte de o săptămână bună, cu multe bucurii și surprize plăcute.

Balanță

Dragă Balanță, te-ai chinuit, luptat, suferit cu problemele din ultimul timp prea mult, dar nu uita că, după furtună, mereu răsare soarele. Ai grijă de sănătatea ta, pentru că ea este cea mai importantă. Runele prevestesc lucruri bune pentru tine și schimbări negative. Toate fricile, grijile și problemele tale vor dispărea. Astrele spun că ceva frumos și important vine în calea ta, vei primi o veste foarte bună.

Scorpion

Scorpionii dau lovitura în săptămâna 15-21 martie. Potrivit runelor, nativii acestei zodii vor face o călătorie de neuitat. Vei întâlni mulți oameni noi în această excursie, unii îți vor rămâne alături.

Săgetător

Runele au declarat câștigătorul acestei săptămâni. Nativii Săgetător vor avea parte de cea mai bună perioadă a lunii, cu multe surprize și bucurii. Cei care încercau să aibă un copi…barza vine în ajutorul vostru.

Capricorn

Capricornii s-au cam plictisit, în ultima vreme, de rutina lor zilnică. E timpul să faci anumite schimbări în viața ta, vorbește cu un psiholog dacă nu te simți în regulă.

Vărsător

Vărsătorule, runele spun că, la fel ca la Balanță, și pe tine te așteaptă schimbări importante și benefice. S-ar putea să primești vestea vieții tale în această săptămână. Ai puțină încredere, se apropie ceva bun.

Pești

Nativii Pești sunt foarte nerăbdători în perioada următoarele. Runele te sfătuiesc să nu te grăbești să iei anumite deciziii pe care le poți regreta mai târziu.