13 mart. 2021 | 09:47

Horoscop Urania 13-19 martie. Zodia care va primi bani mai mulți, încă de azi

Horoscop
Horoscop Urania 13-19 martie. Zodia care va primi bani mai mulți, încă de azi
Horoscop Urania 13-19 martie. Zodia care va primi bani mai mulți, încă de azi

Horoscop Urania 13-19 martie. Zodia care va primi bani mai mulți, încă de azi. Care sunt nativii care se vor bucura de o săptămână liniștită și cine este zodia care va scăpa de o povară din trecutul său care a bântuit-o prea mult timp. Ce spune Urania despre săptămâna următoare.

Horoscop Urania 13-19 martie. Ce îți rezervă astrele în funcție de zodie

Berbec

Săptămâna 13-19 martie aduce liniște și pace pentru zodia Berbec. Acest nativ va apela la instrospecție, analizând problemele care-l macină și va găsi soluții la toate necazurile. Nu strică nici o escapadă din oraș pentru a te deconecta de probleme, câteodată răspunsul este acolo unde-l cauți mai puțin.

Taur

Pentru nativii Taur, zilele următoare aduc bucurie, satisfacții personale și întâlniri de suflet cu prietenii cei mai apropiați. Nu doar atât, astrele spun că s-ar putea să primește un ajutor la proiectul acela la care lucrai de ceva timp.

Horoscop Urania 13-19 martie. Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna următoare pare a fi perioada ideală pentru a-ți repara imaginea față de oamenii dragi, imagine care a fost deteriorată din cauza ta. E timpul să lași orgoliul deoparte și să mediezi conflictele dintre tine, familie și partenerul de viață, dacă nu vrei să rămâi de unul singur.

Rac

Nativii din zodia Rac se bucură de următoarea perioadă pentru a citi și a se bucura de un mic răsfăț. Sunt atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor și trag concluziile potrivite, la momentul oportun. Dau dovadă de înțelepciune și putere de convingere.

Leu

În săptămâna 13-19 martie, nativii din zodia Leu își vor tempera caracterul suficient de mult încât să rezolve dispute mai vechi pe care le-au avut cu oamenii dragi. O altă veste bună este că astrele le pregătesc surprize de natură financiară celor din zodia Leu. Se pare că lucrurile se așază cum trebuie în ceea ce vă privește.

Fecioară

Atenție, Fecioare! Pentru voi astrele aduc cele mai bune vești. Pentru nativii acestei zodii de pământ, săptămâna 13-19 martie poate aduce un nou început amoros, mai exact o nouă iubire în calea voastră. Vei întâlni pe cineva loial, de încredere, bun la suflet și generos, care va face orice e posibil pentru a te cuceri. Astrele sunt de partea ta și te susțin!

Horoscop Urania 13-19 martie. Balanță

În următoarea perioadă, Balanțele se vor concentra foarte mult pe carieră și performanțele din domeniul profesional. Muncești din greu și lucrul acesta se vede, colegii te respectă și șefii te prețuiesc. Cu toate acestea, nu uita că trebuie să mai iei și o pauză, din când în când, pentru a-ți reface puterile. Astrele îți spun să ai încredere în propriile instincte, pentru că ele nu prea te-au înșelat până acum.

Scorpion

Spre deosebire de Balanțe, Scorpionii nu o duc grozav la serviciu. De ceva timp, nativii acestei zodii încearcă să rezolve anumite dificultăți întâmpinate la locul de muncă, dar fără succes. Norocul Scorpionilor este că le merge bine pe plan sentimental.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător vor da dovadă de o supremă diplomație în perioada care urmează, reușind să rezolve probleme și să aplaneze conflictele cu oamenii din jurul lor, prin calm, răbdare și înțelegere.

Capricorn

Capricornii trebuie să se ferească în săptămâna 13-19 martie, deoarece astrele avertizează că există pericolul ca acești nativi să se accidenteze fizic, în special în zona brațelor și a trunchiului. Pe plan sentimental, lucrurile merg ca pe roate. Sunteți înconjurați de oameni dragi și aveți o viață socială activă.

Horoscop Urania 13-19 martie. Vărsător

Cu toții știm că Vărsătorii se plictisesc repede și sunt în continuă schimbare. Astrele îți aduc noroc la bani, vei primi un bonus, mărire de salariu sau vei semna contractul acela pe care ai pus ochii de ceva timp. Ai luat câteva decizii greșite în trecut și acum plătești prețul pentru ele. Poate ai nevoie de un timp singur, pentru a te relaxa.

Pești

Peștii sunt foarte sensibili și firavi în această perioadă. Nativii acestei zodii dau dovadă de blândețe, bun simț și educație atunci când mediază conflictele dintre cei dragi. În plus, zilele următoare astrele îți pregătesc o surpriză de zile mari: te vei elibera de povara unui episod din trecut, care te-a bântuit prea mult timp.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pensionarea anticipată. Penalizările care se vor aplica din septembrie
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro