Mâncarea preferată în funcție de zodie – 12 preparate pentru 12 zodii

Mâncarea preferată în funcție de zodie – 12 preparate pentru 12 zodii
Mâncarea preferată în funcție de zodie - 12 preparate pentru 12 zodii

Mâncarea preferată în funcție de zodie. Sunt sigur că toți avem o mâncare preferată. Un fel de mâncare ce îl comandăm mereu atunci când mergem la restaurantul favorit. Apelezi la el mereu atunci când simți nevoia de un plus de fericire. În funcție de zodie, mâncărurile preferate diferă. Dacă o zodie preferă o masă tradițională făcută în propria casă, o altă zodie preferă o masă rapidă de la cel mai apropiat fast-food. Fiecare zodie tinde să aleagă felul preferat, un fel de mâncare asemănător cu zodia lor.

Mâncarea preferată în funcție de zodie

 • Berbec

Personalitatea berbecului este diferită față de celelalte zodii, condimentele principale sunt nerăbdarea și impulsivitatea. Zodia Berbec este o zodie de foc, iar de cele mai multe ori, iubește o mâncare rapidă. Pentru el nu contează dacă bunătățile sunt picante sau nu, atât timp cât sunt pe placul lui. Mâncarea preferată a Berbecului este pizza sau orice altceva ce poate fi cumpărat dintr-un fast-food.

 • Taur

Nativii din zodia Taur sunt perseverenți, încăpăținați și mereu disciplinați. Își planifică mereu fiecare mișcare. Pentru ei, satisfacția este mult mai mare atunci când primesc ceva pentru care au muncit din greu. Știți ce fel de mâncare necesită multă perseverență și încăpățânare pentru a ieși cât mai aproape de perfecțiune? Friptura. O friptură bine făcută alături de o salată este felul preferat de mâncare a Taurului.

 • Gemeni

Pentru Gemeni, conversația din timpul mesei este, de cele mai multe ori, mai importantă decât masa în sine. Nativii din zodia Gemeni preferă mâncărurile ce se pot mânca cu mâna goală. Nu sunt fanii ustensilelor. Ar da orice să mănânce o porție de aripioare picante cu un sos super delicios.

 • Rac

Nativii din zodia Rac iubesc să mănânce în familie. Ei iubesc să încerce mereu rețete culinare, așa că mâncare tradițională este preferata lor. De exemplu, o supă bună cu valoare sentimentală este mereu bine venită.

 • Leu

Leul dorește mereu să fie în centrul atenție. Alegerile culinare diferite îl caracterizează, de asemenea. Mereu alege ceva extravagant. Dacă îl vezi mâncând înghețată cu bacon, nu fi surprins.

 • Fecioară

Nativii născuți în zodia Fecioară sunt mereu atenți la sănătate. Aleg cu atenție felurile de mâncare consumate, evită întotdeauna pizza și dulciurile. Mâncare preferată este cu siguranță o salată cu tot felul de legume cât mai delicioase.

Felul preferat de mâncare al fiecărei zodii

 • Balanță

Cei din zodia Balanță duc o viață echilibrată. Nu consumă doar legume, dar nici nu se feresc de dulciuri atunci când simt nevoia. Un desert sănătos poate fi mâncarea preferată al nativilor din zodia Balanță.

 • Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt fire mai misterioase și nu le place să fie în centrul atenției atunci când vine vorba de preferințele culinare. Mâncarea lor preferată? Poate o brioșă cu o umplutură misterioasă.

 • Săgetător

Săgetătorul este un aventurier, mai ales atunci când vine vorba despre mâncare. Lui îi plac mâncărurile exotice ce nu sunt pe placul tuturor. Mâncarea lui preferată este sushi.

 • Capricorn

Cei din zodia Capricorn sunt persoane ce sunt mereu cu picioarele pe pământ. În același timp, iubește mâncărurile tradiționale. Mâncare preferată a nativilor din zodia Capricorn este ceva ce are legătură cu roadele pământului. Cel mai probabil cartofii.

 • Vărsător

Nativii din zodia Vărsători sunt creativi, mereu se înclină spre știință și artă. Când vine vorba de mâncare, dulciurile sunt slăbiciunea lui. Adoră să experimenteze în bucătărie, așa că fii pregătit să guști orice ține de ciocolată.

 • Pești

Cei din zodia Pești sunt fire foarte blânde. Se poate conforma oricând nu normele celor din jur. Când vine vorba de mâncare, nu este deloc pretențios. Pot fi satisfăcuți cu cea mai simplă mâncare sau cu una foarte sofisticată. Chipsuri sau friptură, nu contează.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI