11 apr. 2022 | 09:35

Horoscop Minerva 11-17 aprilie. Ce zodie va avea succes în afaceri săptămâna asta

Horoscop
Horoscop Minerva 11-17 aprilie. Ce zodie va avea succes în afaceri săptămâna asta
Horoscop Minerva 11-17 aprilie

În perioada 11 – 17 aprilie, horoscopul european anunță vești excelente pentru unii dintre 12 nativi. Unii au noroc în dragoste, în timp ce alții dau lovitura pe plan profesional. Verifică și tu, mai jos, ce îți rezervă horoscopul Minerva.

Horoscopul Minerva pentru săptămâna 11 – 17 aprilie

Berbec

În perioada 11 – 17 aprilie, nativii din zodia Berbec vor avea parte de lucruri profunde. Intuiția nu te lasă la greu și simți când ceva nu este în regulă. Ghidează-te după impuls și elimină persoanele toxice din viața ta.

Taur

Nativii din zodia Taur își deschid inima către cei din jurul lor. Au încredere în prieteni și se gândesc să se implice în voluntariat. Ai șanse mari să îți deschizi propria afacere.

Gemeni

Nativii Gemeni muncesc pentru visurile lor. Ai planuri să iei o casă sau o mașină nouă, iar astrele sunt de partea ta. Stai bine și cu dragostea.

Rac

În săptămâna 11 – 17 aprilie, nativii din zodia Rac apelează la introspecție și se gândesc la persoanele cele mai importante din viața lor. Te interesezi de anumite terapii și meditații care te ajută să te relaxezi.

Leu

E o perioadă propice pentru ca nativul din zodia Leu să înceapă o nouă relație amoroasă. Ești singur de ceva timp din cauza faptului că ai suferit o mare decepție. Privește în jurul tău, s-ar putea să găsești fericirea acolo unde te aștepți mai puțin.

Fecioară

Vești bune pentru nativul Fecioară. Pentru tine, dragostea plutește în aer în această perioadă. Partenerul de viață te răsfață cu mici gesturi și ai mari șanse să te căsătorești în viitorul apropiat.

Balanță

Nativul din zodia Balanță a dezvoltat anumite relații de muncă extrem de importante. Cu toate acestea, astrele îți recomandă să nu uiți să delimitezi linia fină dintre viața personală și cea profesională.

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion se concentrează pe viața de familie, în săptămâna ce urmează. Ești liniștit, împlinit și fericit, după o perioadă de suferință. Astrele sutn de partea ta, bucură-te de acest lucru.

Săgetător

Nativul din Săgetător este considerat apărătorul zodiacului european. Ești o persoană responsabilă și stabilă din punct de vedere emoțional. Ai grijă de cei din jurul tău.

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn are noroc la bani în perioada 11 – 17 aprilie. Primești o mărire de salariu, un bonus de performanță sau culegi roadele noii afaceri pe care ai pus-o pe picioare. Petreci timp de calitate cu prietenii, de asemenea.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător rupe legătura cu anumite persoane pe care le-a considerat cândva apropiate. Te retragi în propria cochilie, pentru o perioadă, și preferi să nu fii deranjat.

Pești

Nativul din zodia Pești va avea parte numai de lucruri pozitive în săptămâna 11 – 17 aprilie. Te simți împlinit alături de partenerul de viață și știi cum să te bucuri de viață.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
A murit un cunoscut milionar român. Om de afaceri controversat
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Ungurii voiau să îngenuncheze Transilvania. Ce plănuia Ungaria în inima României
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro