Horoscopul săptămânii 11–17 aprilie 2022. Zodia care va avea parte de o schimbare uriașă!

Horoscopul săptămânii 11–17 aprilie 2022. Zodia care va avea parte de o schimbare uriașă!
Horoscopul săptămânii 11-17 aprilie 2022

Astrologii vin cu noi detalii pentru cele 12 zodii. Ce se va întâmpla cu unii nativi în perioada cuprinsă între 11-17 aprilie? Una din zodii va avea parte de o schimbare uriașă. Unii dintre ei se bucură să lase într-un sfârșit relațiile toxice în spate, iar alții pășesc cu încredere spre o nouă viață. Câțiva lucrează la partea lor spirituală, iar alții au parte de o funcție la care au visat dintotdeauna. Iată cum va fi săptămâna ta!

Horoscop săptămânal 11-17 aprilie 2022

Berbec – Săptămâna aceasta ai mare nevoie de interiorizare. Te închizi în tine pentru a crește spiritual și pentru a te vindeca de trecut. În modul acesta închizi o rană veche. Acesta este momentul potrivit pentru a putea ieși din relații toxice.

Taur – Taurii se preocupă foarte mult de viitorul lor și își fac planuri îndrăznețe. Au sprijinul celor din jur și poate chiar mulți prieteni vor fi alături de ei. Te bucuri de faptul că ai ajuns din ce în ce mai sociabil.

Gemeni – Ai șanse foarte mari să crești profesional, să te afirmi și să îți atingi niște obiective profesionale pe care le dorești de foarte multă vreme. Ai curaj să preiei o funcție uriașă.

Rac – Cel mai probabil ai deschis deja poarta spiritualității, iar acum nu vei face decât să treci prin ea și să evoluezi. Mulți nativi simt că e momentul lor să strălucească.

Leu – Este o săptămână în care poți reuși să echilibrezi raportul de forțe în cuplu. Ai șansa să scapi de o depresie, de oboseala cronică și să rupi un atașament toxic.

Fecioară – Săptămâna asta este șansa ta pentru a începe o relație. Dacă ai deja una, faci progrese alături de partenerul tău. Semnezi un act important.

Balanță – Te-ai confruntat cu probleme de sănătate sau cu frici legate de ceea ce ar putea să ți se întâmple. Este momentul să te vindeci!

Scorpion – Astrele îți aduc o nouă poveste de dragoste dacă ești singur, fie cu ocazia de a deveni părinte, dacă ai o relație stabilă și vrei să treci la pasul următor.

Săgetător – Observi în interiorul tău că încolțește dorința de a-ți construi o casă, un cămin, o familie. Ești gata pentru planuri foarte mari.

Capricorn – Te bucuri de o săptămână bună plină de activități frumoase care presupun comunicare. Poți face negocieri și poți învăța multe.

Vărsător – Ai grijă la cum îți gestionezi finanțele săptămâna asta. Poți câștiga bani pe care îi poți pierde foarte rapid.

Pești – Ai ocazia să faci un salt de conștiință, să te conectezi cu divinitatea. Înseamnă foarte mult pentru tine să te simți împăcat și liniștit cu ceea ce ești.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 aprilie 2022 a fost realizat de astrologul Ego.ro Mădălina Manole.