09 apr. 2022 | 17:23

Horoscopul săptămânii 11–17 aprilie 2022. Zodia care va avea parte de o schimbare uriașă!

Horoscop
Horoscopul săptămânii 11–17 aprilie 2022. Zodia care va avea parte de o schimbare uriașă!
Horoscopul săptămânii 11-17 aprilie 2022

Astrologii vin cu noi detalii pentru cele 12 zodii. Ce se va întâmpla cu unii nativi în perioada cuprinsă între 11-17 aprilie? Una din zodii va avea parte de o schimbare uriașă. Unii dintre ei se bucură să lase într-un sfârșit relațiile toxice în spate, iar alții pășesc cu încredere spre o nouă viață. Câțiva lucrează la partea lor spirituală, iar alții au parte de o funcție la care au visat dintotdeauna. Iată cum va fi săptămâna ta!

Horoscop săptămânal 11-17 aprilie 2022

Berbec – Săptămâna aceasta ai mare nevoie de interiorizare. Te închizi în tine pentru a crește spiritual și pentru a te vindeca de trecut. În modul acesta închizi o rană veche. Acesta este momentul potrivit pentru a putea ieși din relații toxice.

Taur – Taurii se preocupă foarte mult de viitorul lor și își fac planuri îndrăznețe. Au sprijinul celor din jur și poate chiar mulți prieteni vor fi alături de ei. Te bucuri de faptul că ai ajuns din ce în ce mai sociabil.

Gemeni – Ai șanse foarte mari să crești profesional, să te afirmi și să îți atingi niște obiective profesionale pe care le dorești de foarte multă vreme. Ai curaj să preiei o funcție uriașă.

Rac – Cel mai probabil ai deschis deja poarta spiritualității, iar acum nu vei face decât să treci prin ea și să evoluezi. Mulți nativi simt că e momentul lor să strălucească.

Leu – Este o săptămână în care poți reuși să echilibrezi raportul de forțe în cuplu. Ai șansa să scapi de o depresie, de oboseala cronică și să rupi un atașament toxic.

Fecioară – Săptămâna asta este șansa ta pentru a începe o relație. Dacă ai deja una, faci progrese alături de partenerul tău. Semnezi un act important.

Balanță – Te-ai confruntat cu probleme de sănătate sau cu frici legate de ceea ce ar putea să ți se întâmple. Este momentul să te vindeci!

Scorpion – Astrele îți aduc o nouă poveste de dragoste dacă ești singur, fie cu ocazia de a deveni părinte, dacă ai o relație stabilă și vrei să treci la pasul următor.

Săgetător – Observi în interiorul tău că încolțește dorința de a-ți construi o casă, un cămin, o familie. Ești gata pentru planuri foarte mari.

Capricorn – Te bucuri de o săptămână bună plină de activități frumoase care presupun comunicare. Poți face negocieri și poți învăța multe.

Vărsător – Ai grijă la cum îți gestionezi finanțele săptămâna asta. Poți câștiga bani pe care îi poți pierde foarte rapid.

Pești – Ai ocazia să faci un salt de conștiință, să te conectezi cu divinitatea. Înseamnă foarte mult pentru tine să te simți împăcat și liniștit cu ceea ce ești.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 aprilie 2022 a fost realizat de astrologul Ego.ro Mădălina Manole.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro