Horoscop karmic 19-23 ianuarie 2022. Zodiile care trec cu bine peste cea mai deprimantă săptămână

Horoscop karmic 19-23 ianuarie 2022. Zodiile care trec cu bine peste cea mai deprimantă săptămână
Ce zodii trec cu bine peste cea mai cruntă perioadă

Zodiile o să își rezolve câteva probleme interioare. Nativii o să găsească anumite soluții pentru conflictele pe care le poartă în suflet, iar provocările o să fie lăsate în trecut. Persoanele guvernate de câteva semne din zodiacul european o să trăiască totul la maxim în perioada următoare!

Ce se întâmplă cu zodiile

Multe surprize sunt anunțate în perioada cuprinsă între 19 și 23 ianuarie 2022! În timp ce câteva zodii o să fie puse pe gânduri și o să își dorească lucruri noi, altele o să se pună în situații limită sau o să se trezească în mijlocul unor probleme sentimentale care nu le aparțin.

Horoscop karmic pentru zodiile de aer

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii o să se gândească la copilărie. Gemenii o să își pună numeroase întrebări care au legătură cu dorințele pe care le aveau în adolescență, ba chiar o să vizualizeze ce ar fi putut să se întâmple dacă se nășteau într-un alt mediu.

Între timp, aceleași trăiri o să fie întâlnite și la celelalte două semne zodiacale, însă cu mici diferențe. Vărsătorii o să fie mulțumiți de ce au reușit să facă, așa că o să se confrunte cu mult mai puține regrete.

Horoscop karmic pentru zodiile de pământ

Aceste semne zodiacale au parte de câteva turbulențe la nivel afectiv. Taurii vor să își schimbe drastic stilul de viață, ținând cont că sunt nemulțumiți de felul în care arată. Fecioarele se confruntă cu probleme emoționale care nu le aparțin, atrăgând problemele celor din jur.

În același timp, Capricornii nu trec printr-o perioadă emoțională foarte bună, iar acest lucru se reflectă în starea pe care o au, ținând cont că este Blue Monday și Mercur în retrograd.

Horoscop karmic pentru zodiile de apă

Peștii, Scorpionii și Racii trec printr-o perioadă plină de revelații de natură ezoterică, potrivit romaniatv.ro. Scorpionii o să descopere că se bucură de anumite puteri sau calități pe care nu le-au pus în valoare până acum, iar Racii încep să analizeze problemele pe care le au oamenii din jur.

De asemenea, Peștii caută vindecarea spirituală, însă nu o să o găsească dacă preferă locurile nepotrivite.

Horoscop karmic pentru zodiile de foc

Aceste zodii o să se pună în situații limită. Berbecii, Săgetătorii și Leii vor să își testeze calitățile. Aceștia își doresc să vadă până unde merge răbdarea, capacitatea de persuasiune sau potențialul de a face bani. Săgetătorii o duc cel mai bine atunci când vine vorba despre acest capitol.

Cu toate acestea, Leii trebuie să aibă mare grijă la riscurile financiare. Nativii pot să se confrunte cu mai multe probleme dacă nu sunt atenți!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI