29 iun. 2021 | 14:35

Horoscop iulie 2021. Primele săptămâni vor fi infernale pentru aceste zodii

Horoscop
Horoscop iulie 2021. Primele săptămâni vor fi infernale pentru aceste zodii
Ce se întâmplă cu zodiile în luna iulie 2021

Luna iulie se anunță dificilă pentru unii nativi. În timp ce unele persoane o să fie puse față în față cu momente grele, altele o să cunoască fericirea. Multe schimbări se anunță, așa că iată ce au pregătit astrele pentru zodii:

Berbec

Berbecii au trecut prin foarte multe provocări în ultima perioadă, dar apele se vor liniști. Urmează o perioadă stabilă și frumoasă pentru acești nativi, așa că ei trebuie să se bucure de romantism, concediu și momente trăite în familie.

Taur

Cei guvernați de acest semn zodiacal trebuie să muncească foarte mult luna viitoare. Aceștia vor întâmpina probleme în jurul dății de 9 iulie, dar, spre jumătatea lunii totul se va pune la punct în privința carierei. Nativii trebuie să își găsească timp să se bucure de un concediu.

Gemeni

Este timpul ca acești nativi să depună efort! Roadele muncii lor se vor culege în luna august, când se vor bucura de o vacanță. Chiar dacă vor întâmpina momente dificile la locul de muncă, calitățile și competențele profesionale o să fie puse în evidență, acești nativi fiind extrem de apreciați.

Rac

Mercur este în retrograd, așa că zodiile de Apă o să fie influențate de acest eveniment astrologic în următoarea perioadă. Racii sunt agitați la locul de muncă, așa că vor avea de tras pentru a se remarca în prima parte din luna iulie. Din fericire, totul va merge ca pe roate spre final.

Leu

Cei guvernați de acest semn zodiacal o să treacă prin cea mai frumoasă perioadă din acest an. Deciziile pe care ei le vor lua se dovedesc a fi unele benefice. Cât despre relații, aceștia o să aibă lângă ei persoanele pe care le doresc, fără vreo urmă de gelozie.

Fecioară

Fecioarele nu o să aibă parte de evenimente deosebite la începutul lunii iulie, așa că este momentul să își dedice timpul unor activități interesante, cum ar fi drumețiile la munte sau petrecerile. Abia după primele două săptămâni o să existe schimbări semnificative și achiziții uriașe în viața nativilor.

Balanță

Balanțele vor avea mari surprize din partea partenerilor, mai ales pentru că aceștia încep să vorbească tot mai des despre căsătorie. Relațiile merg ca pe roate, așa că se întâmplă lucruri frumoase și în carieră. În timp ce veniturile se rotunjesc, nativii ajung unde își doresc.

Scorpion

Datoriile se dau mari bătăi de cap nativilor, așa că este timpul ca ele să fie achitate. Oamenii dragi au nevoie de persoanele guvernate de acest semn zodiacal, așa că este important ca ei să le ofere atenția cuvenită. Spre finalul lunii se anunță o plecare în străinătate.

Săgetător

Planurile se amână, iar sectorul finanțelor are parte de probleme. În momentul în care provocările apar, instinctul trebuie să fie ascultat! Chiar dacă relația de cuplu va traversa o perioadă dificilă, în sectorul carierei, nativii vor reuși să treacă peste orice și să ajungă să cunoască succesul.

Capricorn

Capricornii vor lucra mai mult, mai ales pentru că un nou sector de activitate li se va părea interesant. Chiar dacă a lucra în două locuri reprezintă o provocare, nativii vor reuși să profite de tot ce li se întâmplă. Nici hobby-urile nu sunt uitate în această lună interesantă din toate punctele de vedere!

Vărsător

Este momentul ca persoanele guvernate de acest semn zodiacal să fie împliniți pe plan amoros. Chiar dacă luna se anunță a fi una încărcată, viața nu o să fie complicată dacă se găsesc soluții potrivite. Trebuie ca acești nativi să își pună la punct programul complex și să socializeze și cu prietenii pentru a avea parte de lucruri frumoase.

Pești

Luna aceasta pune accentul pe relații și dragoste. Acești nativi au mari șanse să se căsătorească și să își întemeieze o familie, mai ales pentru că o să întâlnească persoane ce vor să le fie alături pentru toată viața. Cariera trebuie să fie lăsată pe locul doi în următoarea lună pentru ca viața personală să înflorească!

PlaySport
Cum arată românca superbă din Pașcani însărcinată cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EVZ.ro
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi majorările anuale
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit de mulți
Capital.ro
Categoria de români care primește mii de euro de la stat prin programul "Prima Conectare 2024"
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
AJUTOARE pentru români. Lista completă a celor care beneficiază
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro