Horoscop februarie 2021 – zodiile cărora le merge strună în a doua lună din an

Horoscop februarie 2021

În 2021, indiferent dacă este vorba de bani, dragoste sau succes profesional, semnele zodiacale au norocul lor! Citiți Horoscopul lunii februarie 2021 și aflați dacă vă aflați printre semnele zodiacale favorizate sau dacă trebuie să evitați ghinionul.

Horoscop februarie 2021 – zodii favorizate

În februarie 2021 va începe o perioadă marcată de progresism și gândire vizionară. Aceste efecte vor fi resimțite din ce în ce mai adânc în această lună, când în Vărsător se vor aduna nu mai puțin de 7 planete :

  • Soare
  • Lună
  • Mercur
  • Venus
  • Jupiter
  • Saturn 
  • asteroid Pallas.

Acest aflux intens de energie din acest semn fix de aer ne va îndrepta atenția asupra problemelor umanitare, progreselor tehnologice, inovațiilor neconvenționale. Printre cele mai norocoase semne zodiacale din februarie se numără Berbecul, Scorpionul și Peștii, deoarece Horoscopul din februarie le-a pregătit deja o serie de surprize în dragoste. Iată care sunt zodiile cărora le va merge strună, potrivit yearly-horoscope.org.

Horoscop februarie 2021 – Berbec

Luna februarie are multe surprize plăcute pentru Berbec. În general, 2021 va fi o perioadă de succes pentru Berbec, chiar dacă vor trebui să depună eforturi considerabile pentru asta. Pentru ca totul să funcționeze fără probleme, trebuie să lucrați și să nu refuzați să faceți excursii în a doua lună a anului.

Horoscop februarie 2021 – Taur

Bucură-te de prietenii tăi, de relațiile noi și de dragostea familiei tale. Venus poate deschide o nouă ușă în viața ta privată, o nouă prietenie, al cărei punct maxim îl vei experimenta peste șase luni. Ar putea fi vorba despre un partener într-un semn de element pământ (Fecioară sau Capricorn) care vă va oferi echilibru.

Horoscop februarie 2021 – Gemeni

Venus îți zâmbește dacă îndrăznești. La serviciu, nu ratați nicio întâlnire, deoarece este posibil să aveți surpriza de a fi trimis în călătorii de afaceri. Luna februarie este un moment perfect pentru a avansa în carieră sau pentru a găsi un alt domeniu de lucru care să vă atragă mai mult și să faciliteze progresul rapid, conform previziunilor horoscopului din februarie 2021.

Horoscop februarie 2021 – Rac

Jupiter te ajută acum mai mult ca niciodată să îți îndeplinești marile dorințe legate de viața ta privată. În prima parte a lunii februarie, veți primi vești bune cu privire la succes sau câștiguri excepționale, care vă vor permite să călătoriți mai mult. În a doua parte a lunii, veți experimenta câteva momente romantice speciale.

Horoscop februarie 2021 – Leu

Previziuni bune în viața ta emoțională sau chiar romantică, în timp ce Uranus îți va da o mână de ajutor în activitățile sociale. În a doua parte a lunii, veți primi vești bune din punct de vedere al sănătății, dar până atunci fiți prudenți cu cheltuielile. Cineva vă va cere ajutorul într-un proiect și vă veți implica cu bucurie.

Horoscop februarie 2021 –  Fecioară

Soarele este mai puțin vibrant în cazul dvs., așa că vă puteți aștepta și la situații mai tensionate din toate punctele de vedere, care vor fi, totuși, ca un apel de trezire la realitate. Succesul financiar vine datorită creativității și deschiderii către lucruri noi. Încearcă să fii mai puțin perfecționist.

Horoscop februarie 2021 – Balanță

Următoarea perioadă este încurajatoare, dar supraîncărcată cu tot felul de proiecte. Veți cerceta, analiza, ghida pe ceilalți la locul de muncă și vă veți bucura de o poziție din ce în ce mai privilegiată. Va trebui să călătoriți pe distanțe scurte, care s-ar putea dovedi a fi o călătorie de afaceri frumoasă, cu multă muncă, dar și cu recompense.

Horoscop februarie 2021 – Scorpion

Relațiile romantice sunt sub influența lui Uranus, Venus și Neptun, ceea ce înseamnă că lucrurile vor deveni interesante. După 19 februarie, este posibil să primiți câteva știri legate de bani. În ceea ce privește cariera, vă puteți aștepta la unele provocări și, din punct de vedere al sănătății, aveți nevoie de mai multă odihnă.

Horoscop februarie 2021 –  Săgetător

Nu vă aventurați să semnați noi contracte sau să începeți noi parteneriate profesionale, ci să vă concentrați timpul și atenția asupra persoanei iubite.

Horoscop februarie 2021 – Capricorn

Prosperitatea financiară este susținută de membrii familiei dumneavoastră. În dragoste, veți întâlni unele probleme, dar există câteva scoruri de rezolvat, iar acum este un moment perfect. În această perioadă, cariera este mai mult pentru plăcere și vă puteți aștepta la mai mulți bani numai începând din iunie.

Horoscop februarie 2021 – Vărsător

Fii mai discret la petrecerile la care ești invitat, astfel încât să nu declanșezi discuții inutile. Distrează-te, bucură-te de compania oamenilor, dar evită bârfele, deoarece planetele au o influență negativă asupra comunicării atunci când vine vorba de semnul tău zodiacal. Ai putea pierde un prieten la care ții!

Horoscop februarie 2021 – Pești

Jupiter se retrage în casa prosperității, dar nu înainte de a te ajuta să faci o schimbare fericită în casa ta. Redecorați și cheltuiți mai mulți bani decât v-ați dorit. Câștiguri consistente pot fi așteptate în februarie, așa că nu vă faceți griji! În a doua parte a lunii februarie, viața ta financiară se va îmbunătăți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI