Horoscop evreiesc cu Mihai Voropchievici. Zodiile care se vor bucura

Horoscop evreiesc cu Mihai Voropchievici. Zodiile care se vor bucura
Horoscop evreiesc cu Mihai Voropchievici.

Horoscop evreiesc cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit la emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, ce le rezervă astrele nativilor.

Horoscop evreiesc cu Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecii sunt curajoși, deciși, puternici și ambițioși. Au propria opinie, dar sunt și agresivi și încrezători în sine. Fac tot posibilul să iasă învingători din orice luptă. Luna nisan, cea în care sunt născuți, marchează ieșirea evreilor sau figa din Egipt, adică eliberarea.

Taur

Potrivit horoscopului evreiesc, luma Iiar corespunde zodiei Taur, în ebraică ”Șor”, care înseamnă animal adult independent. Taurul este cu un pas spre independență, dar este distinct prin încăpățânare și individualism.

Gemeni

Gemenilor le corespunde luna Șivan. Sunt intelectuali care vor să știe totul, iar de multe ori chiar pretind că știu totul. Puterea este cunoaștere pentru ei. Gemenii nu sunt statornici, iar starea lor de spirit se schimbă repede, după cum bate vântul, iar potrivit horoscopului evreiesc, ei pot fi diferiți în fiecare zi.

Rac

Racilor le corespunde luna Tamuz. Racii au nevoie de mai multă grijă, iubire, mai mult devotament din partea celor din jur. Sunt foarte sensibili și nu se desprind de lucrurile din trecut. Trăiesc din amintiri. Pentru Raci, singura modalitate de a găsi fericirea este să se rupă de aceste amintiri.

Leu

Leilor le corespunde luna Ab, a cincea din calendarul evreiesc. Leul își primește energia de la Soare și crede că Universul se învârte în jurul lui. Nimic mai neadevărat însă. Ei trebuie să facă ceva, să demonstreze ce capacități are. Cei care nu sunt respectați încep să se răzbune. Sunt și foarte mândri.

Fecioară

Fceioarelor le corespunde luna Elul. Ele sunt într-o goană după ordine, disciplină și perfecțiune. Se implică și vor să ordoneze tot, iar munca pentru ele este o onoare. Potrivit horoscopului evreiesc, Fecioarele cred că lumea fizică are nevoie de o ordine perfectă și că au fost trimise pe Pământ tocmai pentru a menține această ordine.

Balanță

Balanțelor le corespunde luna Tișri. Ele luptă pentru echilibru și unitate în relații, însă pot fi și confuze. Ele văd mereu două părți ale unui argument și ambele i se par corecte. Balanțele sunt sociabile, punând pe primul loc grija pentru ceilalți.

Scorpion

Scorpionilor le corespunde luna Heșvan. Nu le place schimbarea, vor să aibă controlul propriei vieți, dar și pe a celor din jur. Astfel că pierderea controlului este cea mai mare teamă pentru ei, iar iubirea este tot. Scorpionii își iubesc partenerii, dar nu uită și nici nu iartă. Se răzbună pe cei care trădează și adoră banii, deoarece aceștia le conferă control și putere.

Săgetător

Săgetătorilor le corespunde luna Chislev. Ei sunt o fire optimistă și rezolvă singuri orice problemă. Sunt mai mereu exagerat de optimiști și au tendința de a exagera. Sunt și ironici și neglijenți și se zice că le plac jocurile de noroc. Sunt buni profesori, mentori și adoră călătoriile și libertatea.

Capricorn

Capricornilor le corespunde luna Tebet. Ei sunt un semn de Pământ bine legat de lumea materială și au dorința de a fi utili, de a ajuta și de a oferi grijă. Se încred doar în simțurile lor și nu visează cu ochii deschiși. Potrivit horoscopului evreiesc, Capricornii sunt familiști convinși.

Vărsător

Vărsătorilor le corespunde luna Șebat. Ei au toată puterea și voința de a rupe granițele vechi. Sunt rebeli din fire și nu acceptă îngrădiri, iar de multe ori se iubesc prea mult pe ei inșiși. Sunt minunați ca oameni de știință, asistenți sociali și iT-iști.

Pești

Peștilor le corespunde luna Adar. Ei sunt prosperi și foarte norocoși, dar și deosebit de sensibili, vulnerabili, dar cu o intuiție fantastică. Merg pe intuiție și nu greșesc, dar tind să fie stresați și să absoarbă și grijile celorlalți, astfel că au o tendință de a deveni supraponderali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI