Horoscop. Ele sunt cele mai frumoase femei din zodiac, în caz că nu știai

Horoscop. Ele sunt cele mai frumoase femei din zodiac, în caz că nu știai
Horoscop. Ele sunt cele mai frumoase femei din zodiac

Astrele indică cele mai frumoase femei din zodiac. Unii astrologi desemnează femeile Vărsător și Balanță drept cele mai frumoase femei din horoscop, însă revistele de modă spun că cele mai atrăgătoare femei sunt în zodia Leului. Bărbații, în schimb, preferă look-ul misterios al femeilor Pești sau originalitatea femeilor Săgetător.

Horoscop. Cele mai frumoase femei din zodiac, în caz că nu știai

Berbec

Femeile Berbec au farmec aparte. Sunt armonioase, luptătoare și trăiesc pentru a iubi și pentru a fi iubite. Ele se îmbracă pentru a atrage priviri, astfel că hainele le conturează foarte bine formele.

Taur

Femeile Taur au gentilețe, dar în spatele acestei sensibilități se regăsește o voință de fier. Femeile Taur se îmbracă cu gust și preferă hainele și cosmeticele de calitate. Ele nu vor sta niciodată în umbră.

Gemeni

Femeile Gemeni sunt considerate a fi zodii duale. Ele își schimbă rapid starea de spirit și sunt aproape imposibil de urmărit. Ele pot fi niște dive blonde, cu buze roșii și unghii puse la punct, dar se transformă imediat în gospodine. Unora le place asta, altora nu.

Rac

Femeile Rac sunt frumoase și strălucitoare, iubesc, mame desăvârșite și soții fidele. Întotdeauna bărbații se vor întoarce la o femeie Rac. Deși nu se numără printre cele mai frumoase, ele nu vor ieși niciodată în top 5.

Leu

Femeile Leu sunt recunoscute pentru frumusețea lor, atrăgând mereu atenția prin look-ul și farmecul lor. Ele topesc orice inimă atunci când zâmbesc și uneori pot ajunge să se plictisească de prea multă admirație, motiv pentru care se retrag.

Fecioară

Femeile Fecioară nu au o frumusețe răvășitoare, însă au farmecul lor. Sunt personalități atrăgătoare și încântătoare și știu cum să atragă atenția, însă știu cum să țină la distanță admiratorii care nu li se par interesanți.

Balanță

Femeile Balanță sunt atrăgătoare și știu cum să capteze atenția bărbaților. Acestea au fețe expresive și mâini frumoase. Ele sunt feminine, însă nu au gusturi prea rafinate și pot să strice uneori o apariție din cauza hainelor cu care se îmbracă sau din cauza coafurii neinspirate. Uneori, ele se simt rușinate de frumusețea lor șu preferă să stea în umbră.

Scorpion

Deși se consideră perfecte, femeile Scorpion nu sunt niște frumuseți sclipitoare. Ele au însă o senzualitate și un mister aparte, care lasă urme adânci în inimile oamenilor. Ca să scape de admiratorii neinteresanți, acestea adoptă tactica de „scorpie periculoasă”.

Săgetător

Femeile Săgetător nu sunt extraordinar de frumoase, dar atrag mulți bărbați cu carisma lor. Ele au totuși o frumusețe aparte și sunt foarte puternice, luptătoare, astfel că dacă au hotărât să cucerească lumea, e cam dificil să le stai în cale.

Capricorn

Femeile Capricorn au o frumusețe comună, dar ele nu sunt prea interesate de părerea celorlalți. Sunt foarte egocentriste pentru a le mai păsa de ce spun alții despre ele deoarece au alte priorități. Acestea sunt cam neglijente în ce privește aspectul și nu se dau în vânt după ultimele noutăți în materie de modă și de stil.

Vărsător

Femeile Vărsător sunt frumoase, atrăgătoare și strălucitoare. Acestea sunt voluptoase, iar pentru formele lor frumoasse bărbații pot să treacă cu vederea cele câteva kilograme în plus. De cele mai multe ori, ele sunt admirate de la distanță deoarece sunt foarte pretentioase, arogante, și nu acceptă ușor compania unui bărbat.

Pești

Femeile Pești sunt printre cele mai frumoase femei ale zodiacului. Acestea sunt focoase și misterioase. Ele nu vor da niciodată greș cu o ținută deoarece o studiază îndelung înainte ca să o poarte.