Secretele numerologiei. Cum calculezi cifra banilor în funcție de ziua de naștere

Secretele numerologiei. Cum calculezi cifra banilor în funcție de ziua de naștere
Cum se calculeaza cifra banilor in functie de data nasterii

Punem pariu că nu știai asta. Iată cum calculezi cifra banilor în funcție de zodia ta. Care sunt nativii care au noroc la capitolul financiar și cine sunt cei care au nevoie de puțin ajutor când vine vorba de partea materială. 

Cum calculezi cifra banilor în funcție de zodia ta

Sigur a fost un moment în viața ta în care te-ai gândit că nu ai noroc la bani sau i-ai privit pe alții din jurul tău la care banii trag precum un magnet și nu ai găsit nicio explicație. Mihai Voropchievici susține că secretul stă în arta numerologiei și că anumite zodii s-au născut cu steaua banilor în frunte. Nu știm cât este vorba despre zodie, ci mai degrabă acest noroc la bani are legătură cu ziua în care te-ai născut.

Cum îți calculezi cifra banilor? În funcție de data ta de naștere, număr la care adaugi 1. Apoi vei aduna cifrele din număr până când vei obține o cifră de la 1 la 9. De exemplu, dacă ești născut pe 19, vei adăuga 1, astfel rezultă 19 + 1 = 20. Apoi, 2 +0 = 2, așadar 2 este cifra ta a banilor.

Cine are cifra banilor 1

Nativii care au cifra banilor 1 sunt persoane care știu cum să facă bani. Aceștia trag la ei ca la un magnet și reușescă să le aducă multe satisfacții atât pe plan personal cât și pe plan profesional.

Cine are cifra banilor 2

Persoanele care au cifra banilor 2 sunt oameni foarte păguboși, care cheltuie banii foarte repede. Poate ar fi mai bine să fiți puțin mai cumpătați și să vă gestionați câștigurile în așa fel încât să vă puteți face poftele, din când în când. Aceștia vor să se îmbogățească rapid, fără să muncească din greu pentru banii obținuți.

Cine are cifra banilor 3

Oamenii care au cifra banilor 3 știu să facă bani din orice. Au fler la afaceri, știu să își negocieze contractele și se descurcă de minune în domeniul financiar.

Cine are cifra banilor 4

Cei care au cifra banilor 4 sunt persoane muncitoare, care sunt sortite să trudească din greu pentru fiecare bănuț pe care-l obțin.

Cine are cifra banilor 5

Persoanele care au cifra banilor 5 sunt, probabil, cele mai norocoase din lume. La ei nu se pune problema banilor, mereu vor avea resurse disponibile pentru a-și cumpăra tot ce își doresc.

Cine are cifra banilor 6

Nativii care au cifra banilor 6 sunt persoane care se mulțumesc cu ceea ce au deja și nu urmăresc să facă mulți bani în viață. Spiritul lor modest îi împiedică să fie invidioși pe cei care au averi și duc o viață destul de liniștită.

Cine are cifra banilor 7

Persoanele care au cifra banilor 7 sunt oameni care atrag asupra lor tot felul de provocări financiare. Sunt persoane îndrăznețe, care nu se dau în lături de la nimic pentru a obține ceea ce vor.

Cine are cifra banilor 8

Pentru cei care și-au calculat cifra banilor 8, viața aduce foarte surprize. Acești nativi au talentul de a face bani, dar îi pot pierde la fel de repede, dacă nu sunt atenți și îi cheltuie pe lucruri frivole.

Cine are cifra banilor 9

Persoanele care au cifra banilor 9 fac parte din acea categorie de oameni care nu știu să facă bani și, cu toate acestea, sunt atât de norocoși încât parcă le pică banii din cer.