Te întrebi ce menire ai în viață, de fapt? Află-ți cifra destinului cu ajutorul lui Mihai Voropchievici

Te întrebi ce menire ai în viață, de fapt? Află-ți cifra destinului cu ajutorul lui Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici, despre cifra destinului și semnificația ei

Mihai Voropchievici a pătruns din nou în lumea magică a cifrelor, aceste simboluri care ne pot influența viața. Conform numerologiei, data noastră de naștere ne poate indica destinul.

Mihai Voropchievici, despre cifra destinului și semfinicația ei

Cifra destinului se calculează adunând cifrele din ziua în care te-ai născut, luna și anul nașterii, până se ajunge la o singură cifră. De exemplu: 18.10.1975 = 32 – 2 + 3 = 5, deci cifra de destin 5.

Nemerologul Mihai Voropchievici a arătat în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 care este menirea fiecăruia în viață în funcție de cifra destinului său.

Numerele îți dezvăluie destinația 

Cifra 1: e nevoit în viață să rezolve de unul singur problemele care apar pe parcurs, să aibă putere și curaj să le ducă la bun sfârșit. Ziditorul ține cu cei curajoși. Este urmărit de noroc. Poate să ajungă lider sau șef, dacă îi permite contextul.

Cifra 2: cei cu cifra destinului 2 sunt consilieri, psihologi și avocați. Sunt negociatorii perfecți și sar în ajutorul celorlalți.

Cifra 3: aceștia au o forță fantastică de reinventare. Sunt urmăriți de noroc la orice pas. De altfel, la mijloc e și unitatea Sfânta Treime. Ei sunt aceia care, pe cât de nesuferiți sunt uneori, pe atât de simpatici sunt alteori.

Cifra 4: ei sunt oameni hotărâți, supuși însă rutinei. Muncesc, dar și gândesc îndelung înainte de a acționa.

Cifra 5: guralivi, de multe ori, dacă nu există o provocare, o fac. Sunt supuși multor schimbări.

„Frumusețea vieții este că avem totul în noi pentru a trece peste toate obstacolele. Ideea este doar să înțelegem cum să facem și pe ce butoane să apăsăm. Atunci când există un dezechilibru, în sensul că, dacă cifra de destin este impară, iar în data de naștere se află o cifră pară (sau invers), se poate vorbi despre un conflict interior în acel om. Ziua de naștere reprezintă pesonalitatea, iar cifra destinului crește un pic, ocupă undeva la 70% din caracteristicile generale ale omului.

Când este ziua impară, ești concentrat în interior, știi ce vrei, dar în exterior poți fi versatil, dar într-o variantă optimă, oamenii cu acest gen de cifră concentrându-se pe a lăsa rezultatele să vorbească mai mult decât ei. În momentul când ziua de naștere este pară și destinul împar, în interior oamenii își doresc mult, dar oamenii și destinul îi obligă să rămână axați pe ceva; ceva ce fac foarte bine. Ei caută să strălucească mereu. Dificultatea apare când ei devin dezordonați”, a spus numerologul Eduard Agachi într-un interviu pentru Canal 33.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI