Horoscop. Culorile potrivite fiecărei zodii. Chemi energii pozitive când le porți

Horoscop. Culorile potrivite fiecărei zodii. Chemi energii pozitive când le porți
Horoscop. Culorile potrivite fiecărei zodii. Chemi energii pozitive când le porți

Incredibil sau nu, astrologii spun că fiecare zodie are o anumită culoare care îi poartă noroc. Ce nuanță ți se potrivește în funcție de semnul tău zodiacal și ce energii atrage fiecare nativ în parte, conform impact.ro. Pe tine te-a nimerit? 

Horoscopul culorilor. Ce nuanță ți se potrivește în funcție de zodie

Te-ai gândit vreodată ce culoare ți se potrivește în funcție de zodie? Sigur, există anumite caracteristici generale ale fiecărui semn zodiacal, însă trăsăturile definitorii depind și de Luna și Ascendentul fiecărui nativ în parte. Astrologii spun că partea cromatică ne influențează starea de spirit și atrage energiile pozitive. Ce culori se potrivesc zodiilor de aer, apă, foc și pământ.

Taur și Balanță

Nativii născuți sub semnele Balanță și Taur sunt printre cele mai puternice zodii. Guvernați de aceeași planetă, Venus, Taurii și Balanțele sunt zodii compatibile, care se înțeleg foarte bine. Pot fi cei mai buni prieteni sau soț și soție. Pentru că sunt pasionați de tot ce este frumos, luxos, bogat și curat, culoarea norocoasă pentru Balanțe și Tauri este albul, simbolul suprem al purității și al perfecțiunii, iar așa cum era de așteptat, piatra care aduce noroc acestor doi nativi este diamantul.

Balanța și Taurul sunt nativi sănătoși, cu un sistem imunitar de fier, iar acest lucru se datorează plantelor care îi protejează: șofranul, aloe vera, lotusul, asparagus și liliacul.

Fecioară și Gemeni

Zodiile Gemeni și Fecioară sunt guvernate de planeta Mercur, ceea ce înseamnă că spiritul acestor doi nativi este atras de vindecare, viață, vitalitate, prospețime și comunicare. Culoarea lor norocoasă este cea a vieții: verdele, iar nemărginitul smarald este nestemata care le poartă noroc. Verdele le poartă noroc Fecioarelor și Gemenilor, îi ajută la deblocarea energiilor. Plantele care ajută organismul acestor două zodii sunt salvia, teiul și busuiocul.

Scorpion și Berbec

Apă și foc, ambele guvernate de planeta Marte. Nativii din zodiile Berbec și Scorpion sunt atrași de acțiune, putere și forță brută. Sunt independenți și neînfricați, iar culoarea lor dominantă este, fără îndoială, roșu. Rubinul este piatra norocoasă a acestor două zodii precum și celelalte pietre roșii și roz.

Rac

Timidul și introvertitul Rac este guvernat de Lună. Este atras de introspecție, gândire, analiză și adaptabilitate. Din acest motiv, culorile pastelate și albul pal sunt nuanțele care îl reprezintă cel mai bine pe nativul acestei zodii de apă. Mușețelul, lotusul și liliacul sunt plantele care nu ar trebui să îți lipsească niciodată din casă, deoarece atrag energii pozitive pentru tine.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt firi dominante, de nestăpânit, guvernate de mărețul Soare, cea mai mare și puternică stea din sistemul nostru solar. Leii adoră căldura, lumina, puterea și evoluția, de aceea sunt atrași de culorile galben și auriu, iar piatra care le poartă noroc este topazul. Excesul de roșu le poate cauza probleme grave cu inima, respirația sau circulația sângelui în organism.

Capricorn și Vărsător

Probabil cei mai problematici nativi din zodiac, Vărsătorul și Capricornul sunt zodii guvernate de planeta Saturn. Energiile acestor nativi se învârt în jurul culorilor albastru, mov și negru, cele mai intense și închise nuanțe cromatice. Pietre prețioase precum safirul și onyxul sunt cele care poartă noroc acestor două zodii și îi protejează de energiile negative din jur.

Pești și Săgetător

Jupiter, considerat a fi cel mai înțelept dintre protectorii Universului, este planeta care guvernează zodii Pești și Săgetător. Acești nativi sunt ocrotiți de culoarea portocaliu de tot ce este malefic, prin înțelepciune, echilibru și meditație. Ceaiurile cu flori galbene, cremele și culorile paletei orange sunt esențiale pentru reprezentanții zodiilor Săgetător și Pești.