Horoscop dragoste 2021. Zodiile care vor suferi enorm, le va fi greu să-și revină

Horoscop dragoste 2021. Zodiile care vor suferi enorm, le va fi greu să-și revină
Horoscop dragoste 2021

Astrele aduc previziuni despre iubire tocmai în luna în care se celebrează cel mai mult dragostea. Care sunt zodiile care suferă enorm din această cauză? Află dacă ești printre cei ghinioniști în acest sector!

Horoscop dragoste 2021. Care sunt zodiile norocoase în dragoste

Capricorn – Cei născuți sub acest semn sunt într-o situație dificilă și destul de încâlcită în ceea ce privește relația în care se află. Tensiunile parcă pornesc din nimic, dar majoritatea sunt dirijate de bani ulterior. Pur și simplu nu pot ajunge la un comun cu partenerul. Ești foarte încrezător în tine, prea sigur pentru a observa că partenerul își îndreaptă atenția către alte persoane, astfel riști să rămâi rapid cu buza umflată. Ești destinat să iei decizii proaste în această privință în anul 2021. Rupturile din relațiile tale se produc pe repede înainte și nu reușești acum să legi legături strânse cu nimeni.

Pești – Dacă o persoană născută în acest nativ iubește, o face cu tot sufletul. Dăruirea ta nu are margini, atenția către persoana iubită și sprijinul acordat sunt foarte importante. Ești atât de îndrăgostit încât ești dispus să faci sacrificii uriașe pentru a te asigura că nu rămâi singur. Mintea ta pare că uneori îți joacă feste și alteori se vede că ești obsedat de cel pe care îl iubești. Asta face ca libertatea fiecăruia să dispară, lucru din care ai de învățat. Discuțiile din urmă cu amorezul/amoreza te vor face să înțelegi totul.

Unii nativi își primesc răsplata pentru suferința cauzată altor persoane

Vărsător – Iubirea e asociată cu ghinionul pentru anul 2021. Cumva te apropii de persoanele nepotrivite care nu te apreciază la adevărata valoare și care te văd ca pe un trofeu și atât. Ai fost dornic să construiești o relație de durată, dar în timpul acesta te-ai cam rătăcit în brațele cui nu trebuie. Vei plăti scump pentru alegerile tale și vei fi părăsit când ți-e lumea mai dragă, atunci când erai convins că totul e perfect. Uiți din vedere lucrurile minunate de care ai parte și dai la o parte oamenii care contează cu adevărat. E timpul să te gândești mai mult înainte de orice decizie.

Gemeni – Ești principalul motiv pentru care suferi în dragoste în acest an. Te-ai străduit să faci ceva bun, dar universul nu ține cu tine pentru că e momentul să plătești o datorie karmică. Ai trădat pe cineva în trecut și e cazul să treci prin aceeași suferință pentru a realiza cât de greu este.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI