31 mai 2023 | 20:14

Horoscop Cristina Demetrescu până pe 15 iunie. Zodia care își schimbă viața, renunță la orgolii

Horoscop
Horoscop Cristina Demetrescu până pe 15 iunie. Zodia care își schimbă viața, renunță la orgolii
Horoscop Cristina Demetrescu până pe 15 iunie

Astrologii au dezvăluit planurile astrelor pentru începutul acestei veri. Potrivit horoscop Cristina Demetrescu, până pe 15 iunie 2023, aceasta va fi zodia care va reuși să își schimbe complet viața. Pentru acești nativi, următoarele 14 zile le vor trasa calea pentru viitorul apropiat.

Horoscop Cristina Demetrescu până pe 15 iunie – Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec, primele două săptămâni de vară vor fi despre dragoste. Pentru ei, Venus intră în casa sentimentelor, a iubirii, unde Marte și Luna Neagră au cauzat niște probleme în trecut. A venit momentul ca rănile vechi să se vindece.

Taur

Nu a fost o perioadă deloc liniștită pentru cei născuți în acest semn al zodiacului. Au șanse mari să primească o mână de ajutor, în prima jumătate a lunii iunie, din partea unei rude. Problemele ce îi macină de ceva vreme își vor găsi rezolvarea.

Gemeni

Nativii Gemeni nu vor avea probleme la capitolul comunicare. Vor fi puși în situații dificile, fiind nevoiți să fie amabili și diplomați, dar să și manipuleze oarecum adevărul în același timp.

Horoscop Cristina Demetrescu până pe 15 iunie – Rac

„Racul va avea încasări, vin bani pentru ei, se mai linişteşte din punct de vedere al tensiunilor financiare, dar banii care vin nu acoperă tendinţa aceasta excesivă a Racului de a cheltui, de a rămâne fără bani pe ultima sută de metri, deci mare grijă la gestionarea banilor în perioada următoare. Venus, dacă stă patru luni, ar trebui să facă ceva bun”, a explicat Cristina Demetrescu, la Vorbește Lumea.

Leu

Cei născuți în zodia Leu trec printr-o perioadă dificilă. Sunt orgolioși, ușor de destabilizat și ar putea să aibă de pierdut din pricina reacțiilor pe care le au. Trebuie să renunțe la comportamentele toxice, viața lor este pe cale să se schimbe.

Fecioară

„Fecioarele au veşti bune din punct de vedere medical, se mai liniştesc, găsesc soluţii şi capătă speranţă acolo unde s-au îngrijorat din cauza unor probleme, fie că sunt de ordin medical, conflicte sau griji aiurea pentru viitor”, a mai spus astrologul.

Te-ar putea interesa și: Zodia care face investiţii serioase în iunie 2023. Îşi cumpără chiar şi o casă, nativii aşteptau de mult timp acest moment

Horoscop Cristina Demetrescu până pe 15 iunie – Balanță

Pentru acești nativi, primele două săptămâni de vară vor aduce o redefinire a relațiilor de prietenie și iubire. Vor avea de traversat o perioadă ciudată.

Scorpion

Nativilor zodiei Scorpion li se face dreptate. Vor primi scuzele pe care le merită și vor iei victorioși dintr-o situație ce le-a dat mari bătări de cap.

Săgetător

„Săgetătorii ar putea să aibă chef de ducă, de unde Luna neagră şi Marte au venit cu unele blocaje în ideea ce a călători sau poate i-a făcut mai nesiguri, Venus vine cu foarte multă dorinţă de vacanţă, prietenie, proiecte. E vorba despre expansiunea tipică Săgetătorului, cea care îi readuce energia sa primordială care până acum a fost poate blocată”, a transmis astrologul.

Horoscop Cristina Demetrescu până pe 15 iunie – Capricorn

Este o perioadă marcată de prosperitate pentru nativii zodiei Capricorn. Vor primi o sumă importantă de bani, însă au șanse mari să nu îi investească corect.

Vărsător

„Vărsătorii pot avea veşti de la un fost soţ, anumite lucruri pe care le mai ai de rezolvat cu cineva cu care poate ai trăit la un moment dat, dar se mai îmblânzesc şi demonii conjugali. Dacă sunt implicaţi în procese şi acestea nu funcţionează, ar trebui să schimbe avocatul.”

Pești

„Pentru Peşti, mai multă creativitate, veşti bune din punct de vedere medical, terapii bune şi o posibilă dragoste, iubire, la locul de muncă”, a mai spus Cristina Demetrescu.

Te-ar putea interesa și: Cum afli semnificaţia numerologică a prenumelui tău. Voropchievici, despre numele care aduce bani şi noroc

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro