Horoscop chinezesc. Ce trebuie să faci, de fapt, pentru a avea noroc în Anul Bivolului de Metal

Horoscop chinezesc. Ce trebuie să faci, de fapt, pentru a avea noroc în Anul Bivolului de Metal
Horoscop chinezesc. Ce trebuie să faci, de fapt, pentru a avea noroc în Anul Bivolului de Metal

Anul Nou Chinezesc începe pe 12 februarie 2021. Acest lucru înseamnă multe schimbări, deoarece urmează să intrăm în Anul Bivolului de Metal. Ce spun specialiașții, cum va fi anul ce bate la ușă.

Orice an nou este însoțit de superstiții, așa se face că și în preajma anului nou chinezesc, ce urmează să înceapă pe data de 12 februarie, trebuie să recurgeți la anumite superstiții pentru a avea parte de un an bun.

Iată ce spunea Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, prezenți în emisiunea de la Antena 3, ca ar trebui sa facem pentru a avea un an plin de belșug și noroc.

  • Într-un bol se pun câteva monede. Puneți apoi  bolul în zona ușii de intrare. Acest lucra va atrage banii în casa voastră.
  • Scrieți nouă dorințe pe o foaie de hârtie roșie. Culoarea roșu simbolizează norocul. Agătați hârtia într-un pom, pentru ca dorințele voastre să devină realitate.
  • Rostogoliti 8opt portocale prin toata casa. Este de bun augur.
  • Trebuie sa aveti un platou plin cu fructe în bucătărie. Acest lucra va atrage prosperitatea.
  • Puneți un bol cu dulciuri în partea de sud a casei.
  • În prima zi a noul an chinezesc trebuie să deschizi larg ferestrele pentru a-i permite norocului să intre în casă.
  • Trebuie să ai achitate toate datoriile înainte de începerea anului, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii de la Antena 3.

Cum va fi anul Bivolului de Metal Alb, conform previziunilor

Anul Bivolului de Metal Alb va fi un an al curățeniei, din toate punctele de vedere. Albul semnifică puritatea, iar metalul rezistența.

Conform numerologului Mihai Voropchievizi, în Anul Bivolului de Metal trebuie să dăm dovadă de forţă de muncă, să construim încet, fără grabă, dar să fim de o corectitudine fantastică. De asemenea, să avem grijă, pentru că va veni un volum de muncă atât de mare, iar fiindcă avem foarte mulţi şomeri să nu începem să alegem.

Toate lunile se pare, vor avea o încărcătură mai benefică. Adică februarie, aprilie, iunie, august, octombrie şi decembrie. Sunt şase luni mari, să ne bucurăm de ele, spunea numerologul, conform sursei precizate.

Nimic nu rămâne neproporţionat în Anul Bivolului de Metal. Prima jumătate pentru cei cu cifra destinului pară, a doua jumătate pentru ceilalţi.

„Luna cinci într-un an cinci, adică în mai 2021, este o lună de acţiune. Atunci apar schimbările. Luăm foc”, a spus Mihai Voropchievici la Antena3.

Urmăriți Playtech.ro și pe