Cum scapi de probleme în 2021. Leacul care funcționează, garantat de Lidia Fecioru

Cum scapi de probleme în 2021. Leacul care funcționează, garantat de Lidia Fecioru
Lidia Fecioru, sfaturi despre necazurile oamenilor din 2021

Care sunt problemele pe care cei mai mulți le vor întâmpina în anul 2021? Lidia Fecioru a vorbit despre asta în discuțiile recente din cadrul Antena 3.

Lidia Fecioru, despre cum să scapi de problemele din 2021

Vedeta a explicat în cadrul rubricii Leacul Zilei din emisiunea Adevăruri Ascunse de al Antena 3 care sunt beneficiile pe care le poate avea sarea pentru organismul tuturor. Sarea ne ajută să ne curățăm aura, să scăpăm de deochi și să și adormim bine. Plusul pentru cel de-al treilea lucru este că somnul e unul din punctele extrem de importante de care trebuie să țină cont oricine.

Cei născuți sub semnele: Berbec, Taur, Leu, Fecioră și Capricorn trebuie să ia în considerare aceste sfaturi. Ei își pot pune la cap, la picioare și într-un bol sarea uscată pentru a le fi mai ușor. Acest obicei trebuie repetat preț de 3 nopți la rând, iar somnul urmează să fie liniștit și profund.

Asta reprezintă o curățare pe termen scurt. „Leacul cu sare e pentru curățarea casei, curățarea noastră și plus că sarea este foarte importantă. O baie cu sare ne poate aranja aura, corpul nostru energetic și e foarte important. Sarea este un mare vindecător al psihicului nostru. Pentru un somn cu probleme, cu coșmaruri, sarea ne reglează aura în timpul somnului”, mai detaliază specialistul.

Detalii

 „Cei născuți în Rac, Scorpion, Pești, Gemeni, Balanță și Vărsător trebuie să dizolve un pic de sare în două păhărele mici și să își pună un pahar la cap și unul la picioare, la pat.Cei născuți în zodiile Berbec, Taur, Leu, Fecioară, Capricorn își pot pune la cap, la picioare, nu contează, într-un bol sare uscată. Dimineața aruncăm la WC și sarea uscată și cea cu apă. Se face acest lucru 3 nopți la rând și somnul nostru va fi mai liniștit și mai adânc. E o curățare pe o perioadă scurtă. Înainte de a face curățenie, dimineața sau seara să presărăm un pic de sare prin colțuri, pe jos, pe sub pat, să aruncăm un pic de sare. Înainte sarea se punea pe masă în solnițe descoperite pentru a îndepărta deochiul, furtul de energie negativă. Mai putem dizolva sare caldă în apă și înainte de a face duș ne dăm pe corp cu ea și apoi dăm drumul la duș și ne rugăm ca apa să ne spele tot necazul. Și să nu uităm că peelingul pe piele cu miere și cu sare măruntă este minunat”
Lidia Fecioru (Sursa: antena3.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI