11 apr. 2021 | 09:20

Horoscop Chinezesc. Care sunt, de fapt, anii care aduc ghinion zodiilor

Horoscop
Horoscop Chinezesc. Care sunt, de fapt, anii care aduc ghinion zodiilor

Se spune adesea că norocul ți-l faci cu mâna ta. Cu toate acestea, există perioade norocoase și perioade încărcate de eșecuri. În zodiacul chinezesc, fiecare an poartă un nume reprezentat de animale.

Iată ce spune zodiacul chinezesc despre anul norocos al fiecărui animal-simbol.

Șobolan

Pentru acești nativi, anul Dragon este cel mai favorabil. Au puterea de a se ambiționa și a realiza tot ceea ce își propun. Sunt nativi foarte norocoși, iar în anul Bivolului au parte de promovări în carieră și succes pe mai multe planuri. Desigur, totul vine cu efort și muncă susținute încă din vremurile adolscenței.

Bivol

În anul șobolanului, nativii din zodia Bivol au o perioadă foarte benefică pe mai multe planuri. Reușesc să se refacă surprinzător de bine și sunt feriți de boli și probleme de sănătate. În anul șarpelui, ei vor avea mare succes pe plan financiar și cel al carierei. La acești nativi, norocul își face apariția la o vârstă tânără, undeva între 25 și 27 de ani.

Tigru

Anul porcului este cel mai benefic pentru ei. Trebuie să fie atenți la oportunități care apar de peste tot. În anul calului, acești nativi au mare succes în carieră. La ei, norocul își face simțită prezența după 30 de ani.

Iepure

Acești nativi sunt cei mai norocoși în anul câinilor. În anul oilor se pun bazele carierei și pot fi promovați. Norocul lor apare undeva la peste 28 de ani.

Dragon

Pentru cei născuți în zodia Dragon, anul șobolanului este ideal pe toate planurile. În anul cocoșului, ei vor avea noroc în carieră și nu numai. Acești nativi încep să aibă noroc devreme, pe la 16 ani și el poate fi susținut până la bătrânețe.

Șarpe

O perioadă foarte bună pentru șarpe în anul bivolului, dar și în cel al maimuței. Norocul lor apare pe la vârsta de 26 de ani, însă se îmbuntățește odată cu înaintarea în vârstă.

Cal

Anul tigrului este ideal pentru cariera lor. Își pot strânge averi și vor atinge cele mai înalte culmi din punct de vedere financiar. În anul oilor ei vor avea realizări mari. Norocul apare pe la 16 ani.

Oaie

Anul iepurelui este perfect pentru a face bani și carieră. În anul calului, se dezvoltă și se maturizează. Norocul lor vine pe la 35 de ani, așa că e nevoie de răbdare.

Maimuță

Maimuțele vor avea noroc în carieră și la bani în anul șobolanului. În anul dragonului vor propera și mai mult. Norocul vine la 21 de ani, însă oportunitățile sunt peste tot, mai ales în ce privește dragostea și cariera.

Cocoș

Anul bivolului este perfect pentru cocoși, pentru că se îmbogățesc. În anul șarpelui alte aspecte din viață se vor dovedi favorabile. Norocul începe cam la 25 de ani, însă poate fi mai devreme.

Câine

Câinii au noroc în anul iepurelui și fac mulți bani. În anul calului vor strânge și vor economisi sume mari. Norocul lor vine după 32 de ani.

Porc

Porcii sunt binecuvântați în anul tigrului. Au șanse să se îmbogățească, iar în anul oilor trebuie să facă ceva cu banii. Ori să investească ori să facă achiziții. La ei, norocul vine pe la 32-33 de ani.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Zodiile cele mai harnice. Perfecționiste, dar au și un cusur
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Capital.ro
Ingredientul banal care îți face mobila din bucătărie să strălucească. Trucuri pentru curățenia de Paște
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro