Horoscop chinezesc 5-10 iulie 2022. Zodia care va da lovitura cea mare până duminică

Horoscop chinezesc 5-10 iulie 2022. Zodia care va da lovitura cea mare până duminică
Horoscop chinezesc 5-10 iulie 2022

Săptămâna 5-10 iulie 2022 aduce multe provocări și schimbări pentru cei 12 nativi ai horoscopului chinezesc. Care este zodia care va da lovitura cea mare până duminică. Unii se vor certa cu membri importanți ai familiei, în timp ce alții își văd visurile împlinite. Vezi ce ți se potrivește ție.

Ce ne rezervă horoscopul chinezesc în perioada 5 – 10 iulie

Șobolan

Nativul din zodia Șobolan o duce foarte bine la locul de muncă. Șefii te apreciază, te înțelegi bine cu toți colegii și ai parte de satisfacții pe plan profesional.

Bivol

Nativul din zodia Bivol reușește să se țină departe de drame, scandaluri și certuri. Ai nevoie de liniște și te bucuri de timp petrecut în sânul familiei.

Tigru

Nativul din zodia Tigru își redescoperă forța interioară. Ajungi la concluzia că poți face orice vrei, dacă dai dovadă de puțină ambiție și de determinare.

Iepure

Nativul din zodia Iepure se va împăca, în această perioadă, cu cineva extrem de important pentru el.

Fie că vorbim despre părinții, partenerul de viață sau copilul tău, cel mai indicat ar fi să îți păstrezi calmul și să stabiliți anumite reguli, atunci când purtați conversația.

Dragon

Unii nativi din zodia Dragon se mută în casă nouă, în timp ce alții acceptă o nouă provocare în carieră și își schimbă jobul în doar 3 zile. Aceștia au parte de schimbări pe cinste.

Șarpe

Nativul din zodia Șarpe se pregătește să facă o investiție importantă în următoarea perioadă. Cel mai bine ar fi să te consulți cu cei dragi în privința planurilor tale de viitor.

Citește și Animalul spiritual pe care îl ai, în funcție de zodie. Nativii care se vor mândri când vor afla

Cal

Nativii din zodia Cal trec printr-0 perioadă de schimbări. Unii nu se mai regăsesc la actualul loc de muncă, motiv pentru care caută să își schimbe jobul.

Capră

Vești bune pentru nativii din zodia Capră. Vei avea parte de noroc și reușite pe toate planurile, motiv pentru care toată lumea te invidiază.

Maimuță

Nativii din zodia Maimuță ar putea câștiga o sumă uriașă de bani, indiferent dacă primești o moștenire, câștigi la loto sau semnezi un contract extrem de bănos.

Cocoș

Nativii din zodia Cocoș se bucură de liniște, armonie și fericire în perioada 5 – 10 iulie. Ești împăcat cu toată lumea din jurul tău și treci ușor peste nemulțumirile legate de partener.

Câine

Nativii din zodia Câine se vor face remarcați la locul de muncă în această săptămână. Au parte de idei interesante și știu cum să le pună în aplicare.

Mistreț

Astrele le recomandă nativilor din zodia Mistreț să se concentreze pe țelurile și planurile pe care le au pe plan profesional, pentru că acestea vor da rezultate pe măsură.