Zodiile care nu se înțeleg de niciun fel. Nu au cum să fie într-o relație

Zodiile care nu se înțeleg de niciun fel. Nu au cum să fie într-o relație
Zodiile care nu se înțeleg de niciun fel.

Care sunt zodiile care nu se înțeleg în niciun fel. Acestea nu au cum să fie într-o relație deoarece incompatibilitatea este la cote înalte. Se pare că anumite perechi de zodii nu se bucură de susținerea Universului. Află dacă este acesta și cazul tău și al partenerului tău. Ce spune zodiacul incompatibilităților!

Zodiile care nu se înțeleg de niciun fel

Berbec și Rac

Cele două zodii sunt incompatibile. Berbecul se mișcă rapid, însă mai ales în iubire. El valorifică romantismul și crede că nimic nu poate fi mai bun decât scânteia de moment și conexiunea dintre doi oameni. Racii se află la polul opus.

Ei sunt sentimentali și au nevoie de timp pentru a se adapta unui nou partener și pentru a căpăta încredere în forțele proprii. Pentru Raci, romantismul este ca o operă de artă și constă în gesturi profund gândite, în vreme ce Berbecii sunt impulsivi, motiv pentru care relația lor nu va funcționa.

Gemeni și Scorpion

Cele două zodii nu fac casă bună împreună. Gemenii sunt extrem de libertini, fiind și mari visători. Ei pot avea opinii contradictorii. Scorpionul se sperie tare de un om atât de „dezorganizat”. Gemenii se simt foarte bine în medii dinamice, care e schimbă foarte repede, iar Scorpionul este sensibil și emotiv, și contrar credințelor, acesta preferă stabilitatea.

Capricorn și Săgetător

Capricornul este un profesionist. Nativii sunt muncitori, ambițioși, siguri pe ceea ce-și doresc și motivați să obțină orice își pun în minte. Ei pot fi parteneri de viață foarte buni, deoarece sunt romantici, stabili și de încredere.

De cealaltă parte, Săgetătorii sunt acele genii neînțelese, care nu au grijă ca imaginea lor să fie mereu pusă la punct, pentru care nu contează faptul că întârzie undeva și orice lucru se poate ierta, deoarece nimic nu se compară cu șarmul lor.

Capricornul nu ar putea să ierte, astfel că organizarea și haosul, Capricornul și Săgetătorul, nu fac pereche bună.

Fecioară și Balanță

Zodiile nu sunt deloc compatibile. Fecioara este înțeleaptă, iar asta provine din natura sa realistă, fiind cu picioarele pe pământ. Pentru o Fecioară nimic nu poate fi atât de rău, căci totul se poate înfrunta cu zâmbetul pe buze.

În schimb, Balanța nu ar aprecia la fel de mult realitatea. Ea este o fire idealistă și caută mereu optimismul, în dragoste sau în viață. Fecioara vede modul de gândire al Balanței unul total imatur, astfel că Balanța ia totul personal și consideră că Fecioara are ceva împotriva ei.