Horoscop chinezesc 30 mai – 5 iunie 2022. Zodia care are de înfruntat situații dificile

Horoscop chinezesc 30 mai - 5 iunie 2022. Zodia care are de înfruntat situații dificile
Horoscop chinezesc 30 mai - 5 iunie 2022.

Horoscop chinezesc 30 mai-5 iunie 2022. Ce zodie are de înfruntat situații dificile. Astrologii au dat verdictul săptămânii pentru cele 12 zodii în Anul Tigrului de Apă. Află și tu ce îți rezervă astrele la început de lună iunie. Anul Tigrului de Apă a început pe 1 februarie 2022 și se va încheia pe 21 ianuarie 2023.

Horoscop chinezesc 30 mai – 5 iunie 2022

Șobolan

Nativii Tigrului de Apă se concentrează pe treburile de serviciu și încearcă să devină mai productivi. Își fac ordine în viața personală și să ia decizii.

Bivol

Bivolii își fac planuri de vacanță și pun ceva bani deoparte. Deja se gândesc la plaja însorită.

Tigru

Nativii trebuie să fie mai răbdători cu persoanele din jur, dar unele încearcă să îi enerveze dinadins. Au nevoie de mult exercițiu ca să pună să la suflet răutățile celor din jur.

Iepure

Nativii vor dori să încerce lucruri noi și să îi propună persoanei iubite să încerce noi activități care să le consolideze relația de cuplu.

Dragon

Nativii vor primi o veste care le va da planurile peste cap. Le va lua câteva zile să își revină, dar există în ei forța necesară ca să se poată ridica și să meargă înainte.

Șarpe

Nativilor le lipsește energia și dorința la locul de muncă. Se gândesc la vacanță și nimic nu îi motivează.

Cal

Atenția nativilor va fi asupra partenerului de cuplu, care s-a simțit neglijat în ultima perioadă. Nativii vor încerca să își surprindă persoana iubită.

Capră

Nativii își dau silința la locul de muncă și vor încerca să se perfecționeze pentru ca nimeni să nu le poată reproșa nimic.

Maimuță

Nativii vor avea mai mult timp liber pe care să îl petreacă alături de familie. Spre finalul săptămânii vor lipsi mult de acasă, la un vreun festival sau altă manifestare culturală.

Cocoș

Nativii se vor simți obosiți și lipsiți de vlagă, însă chiar nu au de ales și trebuie să meargă la serviciu. Dar se mai gândesc să își ia un concediu fără plată sau să își schimbe locul de muncă.

Câine

Nativii trebuie să își păstreze calmul și să nu se implice în polemicile care se creează în familie. E greu să se mențină imparțial și echilibrat atunci când sunt implicați emoțional.

Mistreț

Nativii își îndreaptă atenția către o persoană ce nu face parte din cercul lor de prieteni, însă le atrage atenția din toate punctele de vedere. Vor fi tentați să o cunoască, deși situația amoroasă nu este una clară.