Horoscop zilnic 29 mai 2022. Zodia care se afirmă pe plan profesional

Horoscop zilnic 29 mai 2022. Zodia care se afirmă pe plan profesional
Horoscop 29 mai 2022

Astăzi se formează o conjuncție între Marte și Jupiter în zodia Berbec, conjuncție care nu s-a mai petrecut de 12 ani și care ne ofera o doză crescută de energie entuziasm și optimism. Trebuie să avem grijă să nu ducem lucrurile la extrem și să nu facem excese. Cele mai avantajate zodii sunt zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), dar și zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător).

Horoscop zilnic 29 mai

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Conjuncția de astăzi se petrece în zodia ta, prin urmare te vei bucura de multă energie, putere de regenerare, dar și o tendință de a face excese și a întrece măsura. Ai grijă la acțiunile pe care le întreprinzi și nu te aventura prea departe. Există risc de accidentare. Nu este exclus să te lupți cu toate forțele tale pentru a demonstra un adevăr.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Contextul astrologic al zilei poate aduce o stare de agitație interioară, neliniște și insomnii. Nu este exclus să te confrunți cu situații din trecut sub diverse forme. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, există posibilitatea să îți fugă gândul la un fost partener sau chiar să te caute cineva din trecut.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Conjuncția de astăzi te avantajează din multe puncte de vedere. În primul rând, te face dornic să ieși cu prietenii, să te distrezi, iar dacă ești singur poți cunoaște o persoană de care să te simți atras. Chiar dacă este duminică, poți face niște progrese remarcabile în cadrul unor proiecte în care ești implicat. Pe de altă parte, îți faci planuri de viitor foarte îndrăznețe.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Marte și Jupiter se întâlnesc în sectorul carierei tale și pot deschide o perioadă destul de agitată, în care ambițiile tale depășesc limitele normale. Tot această conjuncție îți dă curajul necesar să te afirmi sau să intri pe o nouă direcție profesională. Ai grijă la conflictele cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu  

Configurația astrologică a zilei te face un adevărat luptător pentru dreptate și îți vei susține punctul de vedere până în pânzele albe. Vei reuși să demonstrezi un adevăr personal. Sunt zile în care poți câștiga un proces sau poți avea acces la informații importante. Unii nativi sunt stimulați să se înscrie la un curs sau să plece într-o călătorie.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Această conjuncție deschide o etapă în care poți face progrese remarcabile dacă trebuie să obții niște beneficii materiale, fie că sunt ale tale, fie că sunt ale altora. Ai susținerea astrelor să obții un credit sau să demarezi un partaj. Pe de altă parte, este un aspect care aduce multă pasiune în viața de cuplu, dar și curajul necesar pentru a ieși dintr-o relație toxică.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Marte și Jupiter se întâlnesc în sectorul relațiilor tale și pot agita spiritele. Deși nu îți este caracteristic, s-ar putea să devii mai conflictual și mai competitiv, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale. Tot acest context îți oferă ocazia să intri într-o nouă relație să faci o cerere în căsătorie sau să ieși dintr-o relație nefuncțională.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Conjunctura astrologică de astăzi se petrece în sectorul muncii și sănătății tale, așa că te poți aștepta la o doză mare de energie și la spor în activitățileîntreprinse. Se deschide o etapă în care ai mai mult randament la locul de muncă, însă ai și tendința de a face excese care îți pot afecta sănătatea. Marte este guvernatorul tău, așa că ai grijă la acțiunile pe care le întreprinzi și nu face excese.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Te bucuri de conjuncția zilei în sectorul iubirii și al creativității, prin urmare energia, entuziasmul și cheful de viață vor fi la cote înalte. Crește pofta de distracție, însă ai grijă să nu te aventurezi în situații riscante. Dat fiind că Jupiter este guvernatorul tău, nu este exclus să te îndrăgostești și să începi o nouă relație sau, dacă ești parte a unui cuplu, să fii tentat să calci strâmb.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Vei observa că astăzi ai spor în toate activitățile întreprinse, mai ales care țin de casă și familie. Nu este exclus să faci niște reamenajări în casă sau poate să te muți. Acest context astrologic le aduce curaj unor nativi să își fac un credit imobiliar. Totodată, conjuncția poate aduce certuri și conflicte destul de serioase cu familia.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Pe tine te susține acest context astrologic, dat fiind că se petrece în sectorul comunicării. Este foarte probabil să mergi într-o excursie, să ieși la plimbare sau să iei niște decizii importante care să-ți schimbe viața. Pe de altă parte, ai grijă la modul în care te exprimi pentru că poți fi destul de acid. Ai o efervescență mentală care poate aduce agitație și neatenție.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Marte și Jupiter se întâlnesc în sectorul tău financiar și te pot face destul de cheltuitor. Ai grijă la excese, să nu arunci cu banii sub impulsul momentului și nici pe fond emoțional. Pe de altă parte, această conjuncție îți aduce mari ambiții financiare și vei fi mai determinat ca niciodată să-ți crești veniturile. Vei avea și oportunități în acest sens.

Horoscopul zilei de 29 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!