Horoscop chinezesc 29 iunie – 3 iulie 2022. Zodia care primește o lovitură până duminică

Horoscop chinezesc 29 iunie - 3 iulie 2022. Zodia care primește o lovitură până duminică
Horoscop chinezesc 29 iunie - 3 iulie 2022.

Horoscop chinezesc 29 iunie – 3 iulie 2022. Ce zodie primește o lovitură până duminică. Astrologii au realizat previziunile astrale ale săptămânii pentru cele 12 zodii în Anul Tigrului de Apă. De precizat este că Anul Tigrului de Apă a început pe 1 februarie 2022 și se va finaliza la data de 21 ianuarie 2023.

Horoscop chinezesc 29 iunie – 3 iulie 2022

Șobolan

Nativii își concentrează atenția pe proiectele de la locul de muncă, întrucât își doresc să le termine în timp util, ca să nu lase lucrurile neterminate înainte de a-și lua concediu. O veste le va tulbura liniștea.

Bivol

Nativii încearcă să se implice la locul de muncă și să le demonstreze șefilor că sunt persoane pe care se pot baza. Ei au scopul de a-și convinge superiorii să le mărească salariul.

Tigru

Nativii primesc niște vești mai puțin optimiste, dar nu își pierd nădejdea și își continuă să creadă că soarele va străluci și pe strada lor. Persoana iubită le va fi alături și vor reuși să treacă cu bine peste orice obstacol.

Iepure

Nativii își reîncarcă bateriile într-o vacanță la mare sau la munte, alături de familie. Așteptau de mult zilele de răsfăț, iar acum a venit momentul să se bucure din plin de ele.

Dragon

Nativilor le lipsesc încrederea că pot finaliza un proiect personal, însă un prieten le sare în ajutor și le poate readuce speranța. Nu sunt incidente la locul de muncă.

Șarpe

Nativii trebuie să se ocupe de proiectele personale și să își pună la punct viața. Din punct de vedere profesional, nativii nu se simt împliniți, dar nu se simți capabili să facă o schimbare în acest moment.

Cal

Nativii rezistă cu greu la locul de muncă, întrucât gândul lor este la vacanță. La final de săptămână, sunt sfătuiți să accepte invitația unui prieten și să dea o fugă la mare pentru a se relaxa.

Capră

Nativii primsc oferte de colaborare și nu știu pe care să le aleagă. Important este să cântărească bine decizia și să nu facă alegeri pripite, când vine vorba de planul financiar.

Maimuță

Nativii își petrec timpul în compania unei persoane apropiate, care îi vizitează pentru câteva zile. La final de săptămână, nativii își fac bagajele și pleacă prin țară, în căutare de noi aventuri.

Cocoș

Nativii se pregătesc emoțional pentru vizita unei rude cu care nu prea au multe lucruri în comun, iar pe de altă parte nu au putut să o refuze când s-a autoinvitat. Să fie pregătiți pentru ceea ce urmează.

Câine

Nativii își desfășoară activitatea profesională, dar poate apărea o urgență în afara orașului și vor fi nevoiți să plece. Colegii de serviciu vin în sprijinul lor și le preiau atribuțiile de serviciu.

Mistreț

Nativii au parte de surprize din partea partenerului de cuplu, care s-a hotărât să ducă relația la un alt nivel. Să fie pregătiți pentru ceea ce urmează, deoarece viața amoroasă se va schimba în bine.