Horoscop zilnic 29 iunie. Zodiile care azi vor începe o poveste de dragoste

Horoscop zilnic 29 iunie. Zodiile care azi vor începe o poveste de dragoste
Horoscop zilnic 29 iunie 2022

Horoscop zilnic 29 iunie. Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Rac, moment care vine cu o mare intensitate emoțională și care deschide o nouă cale în viața fiecăruia. În aceste zile este recomandat să ne setăm intenții noi, care să aibă legătură cu casa, cu familia, cu universul interior și cu emoțiile noastre.

Horoscop zilnic 29 iunie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnicS-ar putea să faci niște pași importanți în legătură cu un credit imobiliar, cu o mutare, schimbare de domiciliu sau poate iei niște decizii legate de locuință și de activitățile casnice. Totodată, relațiile de familie pot fi mai tensionate. În urma acestui context, s-ar putea să treci la un nou nivel de relaționare, în special cu părinții.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnicLuna Nouă din Rac te poate stimula să iei niște decizii importante, radicale, să faci niște negocieri la limită și chiar să-ți schimbi niște tipare de gândire. Este momentul să renunți la idei rigide, fixe, și să abordezi un nou raționament. Ai doar grijă ca deciziile pe care le iei să nu le iei din frică.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnicLuna Nouă se petrece în sectorul tău financiar și poate aduce noi începuturi în această direcție. Poate fi vorba de o negociere salarială, de o nouă sursă de venit, de un comision mai mare. Ai grijă ca deciziile pe care le iei legate de bani să nu pornească dintr-o frică mai veche, dintr-o traumă financiară. Este foarte probabil ca lipsa stabilității financiare să te agite, dar și să te facă să cauți noi surse de câștig.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnicEști gazda acestei lunații, prin urmare este momentul să deschizi o nouă etapă în viața ta, în special în plan personal. În aceste zile, trăirile emoționale sunt intense și se pot activa frici, obsesii, dependențe. Vei observa că ai o mare putere interioară să faci față la tot ce vine nou spre tine, mai ales provocărilor profesionale.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnicLuna Nouă din Rac poate veni cu trăiri emoționale intense, poate reactiva anumite aspecte din trecut, chiar și frici, angoase și frământări peste care credeai că ai trecut. Pentru a depăși cu bine momentul este de preferat să închei tot ce este toxic în viața ta, să ierți și să-ți ceri iertare. Caută să te odihnești, să petreci mai mult timp în intimitatea căminului și îți vei reîncărca bateriile.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnicPentru tine, această lunație vine cu ocazia unor noi începuturi în relațiile de prietenie. S-ar putea să cunoști persoane noi care să te inspire, care să te ajute să-ți schimbi niște planuri de viitor, niște viziuni. Pe de altă parte, poate veni cu noi proiecte sau noi asocieri.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnicVei resimți din plin Luna Nouă de astăzi, dat fiind că se petrece în sectorul carierei tale. Este momentul să intri într-o nouă etapă, să demarezi un proiect profesional nou, să preiei o nouă funcție sau să faci o schimbare majoră în carieră. S-ar putea să îți dai seama că nu ești pe direcția profesională dorită și de aici să iei și deciziile aferente.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnicProfită de această energie declanșată de Luna Nouă pentru a analiza dintr-o altă perspectivă o experiență de viață trăită. Este o perioadă bună să studiezi ceva nou, să explorezi și să cauți răspunsuri la întrebări care te macină. Lasă în spate prejudecățile și ideile fixe. Unii nativi își pot planifica o călătorie.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnicLuna Nouă poate activa niște frici interioare, posibil chiar și niște obiceiuri toxice și te va stimula să faci niște transformări majore la nivel interior. S-ar putea să te temi să pierzi ceva sau pe cineva. Pe de altă parte, se pot produce transformări care au legătură cu o relație intimă. Ai grijă ca, din frica de a nu pierde bani, să nu ajungi să-ți asumi niște riscuri inutile.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnicLuna Nouă din Rac se petrece chiar în sectorul relațiilor tale. Poate aduce noi începuturi în viața de cuplu, dar și legate de un contract profesional, de o colaborare. S-ar putea să te temi de singurătate și să faci niște alegeri greșite, de exemplu să fii tentat să calci strâmb. Dacă ești singur poți începe o nouă relație, însă va fi greu să te decizi între două persoane.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnicLuna Nouă vine cu noi începuturi la locul de muncă, fie legate de program, fie de sarcini. Poate chiar îți găsești un job nou. Poți găsi variante bune pentru a-ți crește productivitatea la locul de muncă, iar astrele îți recomandă să te preocupi mai mult și de starea de sănătate. Este un moment foarte bun să începi o dietă sau să-ți schimbi stilul de viață cu unul mai echilibrat.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnicTu ai parte de Luna Nouă chiar în sectorul iubirii și, dacă ești singur, îți poate aduce o nouă poveste de dragoste. Ai grijă totuși la tendința de a-i manipula pe cei dragi la nivel emoțional. Este o perioadă bună să deschizi o nouă etapă și în relația cu copiii. Totodată, te poți dedica unui nou hobby sau poți începe un nou proiect creativ.

Horoscopul zilei deHoroscop zilnic 29 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!