Horoscop chinezesc 21-27 februarie 2022. Zodia care va avea mari probleme

Horoscop chinezesc 21-27 februarie 2022. Zodia care va avea mari probleme

În săptămâna 21-27 februarie 2022, o zodie din horoscopulhoroscopul chinezesc va avea mari probleme. Citește zodiacul chinezesc și află ce îți rezervă astrele pentru finalul acestei luni. Îți descoperim previziunile astrale săptămânale pentru cele 12 zodii în Anul Tigrului de Apă. Descoperă cum se va termina pentru tine luna februarie.

Horoscop chinezesc 21-27 februarie 2022

Zodiac chinezesc săptămâna 21- 27 februarie 2022. Citește zodiacul chinezesc pentru săptămâna 21- 27 februarie 2022 și află cum se va termina luna februarie pentru tine.

Pe 1 februarie 2022 a început anul Tigrului de Apă, care se va încheia pe 21 ianuarie 2023.

Șobolan 

În ultima săptămână din februarie te vei ocupa de acele lucruri care nu mai suportă amânare. Te vei confrunta cu anumite probleme și situații dificile, însă nu vei de înapoi.

Bivol 

În această săptămână ești în căutarea unei schimbări în ceea ce privește sfera profesională. Simți nevoia să fii în pas cu lumea, fapt pentru care te vei înscrie la diferite cursuri prin care să obții noi calificări.

Tigru

În această săptămână vei primi vești bune de la o rudă din străinătate. Îți vei lua câteva zile de concediu și vei prinde primul avion pentru a te înâlni cu o persoană dragă, pe care n-ai mai văzut-o de mult timp.

Iepure

În ultima săptămână din februarie te vei confrunta cu probleme în cuplu. Persoana iubită are tendința să tragă concluzii pripite, iar tu vei încerca din răsputeri să-i explici că greșește.

Dragon

În această săptămână te vei întâlni cu o persoană care îți va pune inima pe jar. Vei fi temător cu privire la o posibilă relație, însă astrele sunt de partea ta. Se poate naște o relație frumoasă și de lungă durată.

Șarpe 

În săptămâna 21-27 februarie 2022, vei amâna plata ratelor întrucât nu stai prea bine la capitolul bani. Te gândești să îți suplimentezi veniturile luându-ți un job part-time.

Citește și: Horoscop februarie 2022. Mihai Voropchievici: „Zodia asta își întâlnește sufletul pereche“

Zodia care va avea mari probleme

Cal 

În ultima săptămână a lui februarie îți faci griji pentru sănătatea ta, fapt pentru care decizi să mergi la medic în vederea unui control de rutină. Nu este nimic grav, însă va trebui să ai multă grijă.

Capră 

În această săptămână vei relua colaborarea cu un fost angajator, hotărând să lăsați deoparte neînțelegerile din trecut și să dați startul unui nou proiect împreună.

Maimuță 

În ultima săptămână din februarie vei trăi momente tensionate din cauza unei persoane din viața ta. Sfatul astrelor este să te înarmezi cu răbdare și să ignori vorbele rele pe care le auzi.

Cocoș

În această săptămâne te vei confrunta cu o mulțime de situații tensionate, însă partea bună este că le vei face față cu bine. De asemenea, vrei să te apuci de sport și să adopți un stil de viață mai echilibrat și fără vicii.

Câine

În această săptămână vei comunica mai eficient cu membrii familiei tale și vei reuși să ajungi la un acord cu ei, fără să vă mai șicanați reciproc.

Mistreț 

Ultima săptămâna a lunii februarie vine cu multe activități care te vor obosi din punct de vedere intelectual, însă asta nu reprezintă neapărat o problemă pentru tine, întrucât îți place să fii activ și să ai parte de situații provocatoare.

Urmăriți Playtech.ro și pe