15 apr. 2024 | 23:47

Horoscop chinezesc 16-21 aprilie 2024. Zodia care primește protecție divină până duminică

Horoscop
Horoscop chinezesc 16-21 aprilie 2024. Zodia care primește protecție divină până duminică
Horoscop chinezesc 16-21 aprilie 2024

A doua jumătate a săptămânii vine cu noi oportunități, obstacole și provocări pentru nativi. Potrivit horoscop chinezesc 16-21 aprilie 2024, aceasta este zodia care primește protecție divină până duminică.

Horoscop chinezesc 16-21 aprilie 2024 – Șobolan

Finalul săptămânii va fi marcat de câștiguri financiare neașteptate pentru cei născuți în zodia Șobolan. Stau mai prost la capitolul romantism, sunt sfătuiți să evite conflictele.

Bivol

Dragostea plutește în aer pentru nativii Bivol. Au șanse mari să își cunoască sufletul pereche până la finalul săptămânii.

Tigru

Nativii Tigru aleg să își petreacă următoarele zile în compania familiei și persoanelor dragi. Trăiesc momente speciale, de neuitat.

Horoscop chinezesc 16-21 aprilie 2024 – Iepure

Cei născuți în semnul Iepure se fac remarcați la locul de muncă. Eforturile depuse de ei în ultima perioadă nu au trecut neobservate de șefi.

Dragon

Zodia care se va bucura de protecție divină în această săptămână este, fără doar și poate Dragonul. Acești nativi vor înflori pe toate planurile, norocul va fi de partea lor.

Te-ar putea interesa și: Horoscop feminin. Ce prințesă Disney te caracterizează în funcție de zodia în care te-ai născut

Șarpe

Cei născuți în zodia Șarpe se concentrează pe carieră. Vor să facă pași importanți, să obțină o promovare, chiar și o mărire de salariu.

Horoscop chinezesc 16-21 aprilie 2024 – Cal

Pentru nativii Cal, următoarele zile le vor scoate în cale șansa de a invesți într-un proiect de amploare, ce le poate aduce profituri uriașe în viitor.

Capră/Oaie

Acești nativi simt din nou fiorii unei noi povești de dragoste. Întâlnesc o persoană nouă, care le stârnește curiozitatea și interesul.

Maimuță

Simt nevoia să evadeze, să rupă monotonia. Nu este exclus să plece într-o excursie, departe de griji și probleme.

Horoscop chinezesc 16-21 aprilie 2024 – Cocoș

Spre finalul săptămânii, pot afla informații importante, pe care le vor putea folosi în favoarea lor, la momentul potrivit.

Câine

Astrologii îi sfătuiesc pe nativii Câine să aibă mare grijă la cheltuieli, nu este momentul să facă achiziții de care nu au nevoie.

Mistreț

Comunicarea este cuvântul săptămânii pentru nativii Mistreț. Cunosc persoane noi, în preajma cărora se simt foarte bine. Cercul lor de prieteni se mărește.

Te-ar putea interesa și: Horoscop rune 15-21 aprilie 2024. Zodia care dă lovitura, viața i se schimbă radical

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că e INTERZIS prin lege
Capital.ro
Planta care îi poate îmbogăți pe agricultorii români. Le aduce zeci de mii de euro pe hectar
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
SCHIMBĂRI privind PERMISUL de CONDUCERE! Iohannis a promulgat LEGEA
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro