15 apr. 2024 | 13:16

Horoscop feminin. Ce prințesă Disney te caracterizează în funcție de zodia în care te-ai născut

Diverse
Horoscop feminin. Ce prințesă Disney te caracterizează în funcție de zodia în care te-ai născut
Horoscop feminin al prințeselor Disney. Cu care dintre ele împărtășești trăsături de personalitate, de fapt.

Dacă tu, fetița ta sau un membru al familiei tale e fan al prințeselor Disney, ai ajuns la locul potrivit. Îți prezentăm un horoscop feminin inedit. Ce trăsături te caracterizează în funcție de zodia în care te-ai născut și cu care personaj te potrivești cel mai bine.

Horoscop feminin al prințeselor Disney

Berbec. Tu ești Merida, fiindcă nimeni nu ar trebui să îndrăznească să-ți stea în cale după ce te-ai hotărât să faci ceva. Forța și curajul tău sunt incredibile, iar tenacitatea te deosebește mereu de cei din jur. Prințesa care se răzvrătește împotriva altora, cu spirit liber te caracterizează perfect.

Taur. Ești grațioasă și ai o înclinație aparte spre romantism. Aceeași viziune o avea și prințesa Aurora. Energie blândă, dar dorință profundă de iubire – s-ar putea să te trezești dansând prin pădure, în timp ce visezi la prințul tău. Poate chiar vei cunoaște dragostea adevărată astfel.

Gemeni. Ca semn zodiacal inteligent și plin de spirit, natura ta curioasă te va plasa mereu în căutare de noi aventuri. Nu poți să nu te răsfeți cu ideile și fanteziile tale, deoarece ai o personalitate atât de dinamică! Semeni foarte mult cu prințesa Rapunzel.

Rac. Nu este un secret pentru nimeni că tu ești prietena-mamă a tuturor zodiilor. Ești o persoană grijulie, căreia îi pasă de nevoile altora. Albă ca Zăpada făcea la fel. Mai ții minte? Energiile voastre parentale se potrivesc de minune! Îți iubești și accepți prietenii așa cum sunt.

Cu ce prințesă semeni, de fapt

Leu. Spiritul tău e dominat de un aer de superioritate, așa că nu e de mirare că mereu aștepți tot ce e mai bun. Dar odată ce rebeliunea și încăpățânarea dispar, dezvălui o latură sensibilă și poate chiar surprinzătoare a personalității tale – la fel ca prințesa Jasmine!

Fecioară. Let It Go, Fecioaro! Nu e nevoie să spunem mai multe, nu-i așa? Elsa, a cărei poveste prezintă multe încercări, dar și trimf, poate rezona mult cu tine. Această regină de gheață s-a luptat cu autoacceptarea. A trebuit să renunțe la nesiguranță pentru a accesa magia.

Balanță. Poți avea răbdarea unui sfânt. La fel ca Cenușăreasa, care a încercat din răsputeri să păstreze liniștea, chiar dacă asta însemna să facă toate treburile pentru mama ei vitregă și surorile ei vitrege. Nu uita însă că a-ți pune dorințele pe primul loc ar putea duce la găsirea unui Prinț Fermecător.

Scorpion. Intriga și voința puternică sunt tot ce ai nevoie pentru a realiza orice îți propui. Acesta este motivul pentru care Ariel este prințesa Disney cu care semeni. Ambele împărtășiți o dorință profundă de a vă aventura în necunoscut, chiar dacă unele detalii par anormale.

Cu care prințesă împărtășești trăsături de personalitate

Săgetător. Curajul tău te face incredibil de capabilă să înfrunți orice obstacol, de aceea este ceva normal pentru tine să te bucuri de experiențe noi. Știi cine era la fel? Moana, o prințesă Disney unică, fiindcă este determinată să se dovedească a fi mai mult decât o simplă prințesă.

Capricorn. Cariera și reputația ta vor fi întotdeauna pe primul loc. Natura ta ambițioasă este admirabilă. Poți duce și realiza enorm de mult. Prințesa Disney care împărtășește etica ta puternică în muncă și dorința de a face ceva din ea însăși este nimeni alta decât Tiana.

Vărsător. Să mergi împotriva curentului – aceasta este cheia vieții tale. La fel proceda și Mulan. Făcea ce credea că era corect, chiar dacă exista riscul de a se face de râs în ochii unora. Asumarea rolului său nu a dovedit altceva decât curaj.

Pești. Dragostea e mai mult decât ce văd ochii. Ești cunoscută pentru compasiunea ta necondiționată și modul în care trăiești iubirea. Intuitivitatea îți permite să privești dincolo de aparențe. La fel ca tine gândea și Belle, care avea o minte deschisă spre tot ce însemna frumos.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
WhatsApp nu mai oferă gratuit o funcție importantă. Utilizatorii, obligați să facă abonament
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro