Horoscop: Cele mai loiale zodii. Poți să-ți pui viața în mâinile lor

Horoscop: Cele mai loiale zodii. Poți să-ți pui viața în mâinile lor
Cele mai loiale zodii

Filozoful american Henry David Thoreau spunea că oamenii pier din spaimă și trăiesc din încredere; de sine sau primită din partea celor din jur. Când o pierzi pe cea pe care o deții, te simți descurajat, iar când nu o mai ai pe cea a unor oameni din jur, devii drastic, închis, și simți că până în acel punct a fost dat ca relația să dureze, căci cine nu știe zicala ”Încrederea odată pierdută, cu greu poate fi redobândită și niciodată pe deplin”? Nu generaliza, însă. Astrologii spun că există o categorie de oameni care s-au născut să fie prieteni de nădejde. Zodiile loiale.

Horoscop – zodiile loiale. Poți avea încredere deplină în ei

Racnativii acestei zodii sunt persoane de nădejde, care nu ar încerca să le facă rău celor din jur, mai ales persoanelor apropiate, în special pentru a ieși ei în avantaj. Dacă treci printr-o perioadă grea și ai nevoie de consiliere, bazează-te pe ei. Te vor asculta fără să te judece și nu vor divulga nimănui secretele tale.

Balanță – sună o persoană născută în zodia Balanță în miezul nopții și aceasta, cu siguranță, îți va răspunde. Fiind devotate și raționale, îți poți pune toată speranța în nativii acestei zodii.

Pești – empatici și sensibili, cu nativii zodiei Pești poți povesti până în zorii zilei vrute și nevrute fără să te lovești de comentarii răutăcioase sau remarci negative. Ei sunt foarte atenți la detalii și îți vor oferi ajutorul lor. Mai mult, nu vor face nimic voluntar ca să te rănească și nici nu își vor încălca promisiunile date.

Capricorn – persoanele născute în zodia Capricorn au ca principiu să îndeplinească tot ceea ce au promis. Țin mult la cuvântul lor, lucru care îi face să fie apreciați și căutați de alții la nevoie. Lor le poți încredința fără ezitări secretele tale, căci mintea lor știe cum să le închidă în sertare.

Zodiile cu care trebuie să ai grijă

Pentru a evita dezamăgirile, astrologii au ”băgat în aceeași oală” semnele zodiacale în care nu ar trebui să ai încredere. Ele sunt Taur, Gemeni și Săgetător.

Despre lipsa încrederii de sine

„Lipsa încrederii de sine – care apare încă din copilărie și de care sunt răspunzători părinții prin lipsa de atenție și susținere a copilului în experiențele sale personale de viată – duce la probleme ce țin imagine de sine și stima de sine, încă din copilărie (copilul nu se simte confortabil cu el însuși). Dacă acest lucru nu este observat și remediat cu ajutorul unui psihoterapeut, în timp, copilul va dezvolta anumite comportamente și stări emoționale inconfortabile și chiar angoasante pentru el, care îl vor însoți și în viața de adult”, Adriana Buda, psihoterapeut al Clinicii Oana Nicolau

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI