Horoscopul dragostei decembrie 2020. Singurele zodii care petrec Crăciunul alături de jumătatea lor

Horoscopul dragostei 2020: zodiile care își vor petrece Crăciunul în compania jumătății lor

Iarna poate fi numită anotimpul iubirii. Când căldura ne lipsește, începem să ne apropiem pentru a o simți din nou și iată cum, vrem nu vrem, ajungem împreună. Dacă rămânem împreună sau nu…destinul știe. Pentru cei care se bazează pe astre și vor să cunoască răspunsul dinainte, specialiștii au enumerat câteva zodii care își vor petrece măcar Crăciunul alături de persoana iubită.

Horoscopul dragostei decembrie 2020. Zodiile își vor petrece Crăciunul în compania jumătății lor

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt tare fericiți în această perioadă. Pentru ei, dragostea plutește în aer. Cât despre cei singuri, magia Sărbătorilor de iarnă îi va învălui. Țineți porțile deschide, căci dragostea vă va putea bate oricând la ușă.

Fecioară

Vă decideți foarte greu asupra partenerului, chiar dacă vă îndrăgostiți des și de multe alte persoane. În acest an, de Sărbători, faceți o schimbare. Luna decembrie vă va contura tabloul la care visați de mult: stabilitate și iubire, căci sunteți printre nativii care își vor petrece momente frumoase alături de partener în perioada ce urmează. De altfel, peste luna decembrie, în cazul vostru, va domni liniștea. Se anunță și muncă, dar și maratoane de filme și băuturi calde, sub pături pufoase, alături de cel drag.

Scorpion

Dacă ești într-o relație amoroasă cu cineva de care nu ai fost sigur până acum, află că luna decembrie îți va aduce certitudini, mult dorite de altfel. Nativii zodiei Scorpion sunt sceptici din fire și niciodată nu se aruncă înainte fără a fi raționali. Însă, cel pe care îi aleg ca partener va fi foarte norocos. E momentul să lăsați toate fricile deoparte și să trăiți povestea de iubire pe care v-o doriți. Arătați-i partenerului cât de important este pentru voi.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător nu se îndrăgostesc atât de repede, dar când iubesc uită de tot și toate pentru partener. Firi reci și calculate de fel, ei nu își exprimă sentimentele cu ușurință, cel puțin nu în public. Ei sunt adepții faptelor, nu vorbelor, dar atunci când sunt în intimitate, iubesc cu pasiune. Tocmai de aceea luna decembrie este perfectă pentru o idilă în doi. Chiar dacă vă este frică să vă îndrăgostiți, faceți un pas înspre a cuceri persoana de la care nu vă puteți lua gândul.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt cei mai norocoși nativi din acest an. Ei se pregătesc să se mute în casă nouă cu partenerul, iar Crăciunul lor se întrevede a fi de poveste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI