15 sept. 2021 | 10:26

Horoscop. Ce zodie este dușmanul tău, de fapt. Îți va face viața iadul pe pământ

Horoscop
Horoscop. Ce zodie este dușmanul tău, de fapt. Îți va face viața iadul pe pământ
Ce zodii sunt complet incompatibile, de fapt

În timp ce anumiți nativi se completează perfect și trăiesc superbe povești de dragoste, alții nu pot să stea în preajma unor zodii. În cazul în care o persoană îți face zile fripte și este cel mai mare dușman al tău, află că totul are legătură cu zodiile!

Berbec

Berbecii pot să trăiască o relație plină de pasiune cu Balanțele, dar fericirea nu o să dureze prea mult timp. Acești nativi sunt complet opuși, așa că diferențele îi vor îndepărta.

Balanțele sunt extrem de calme, dar ele pot să ajungă de nerecunoscut în momentul în care sunt în preajma unui semn de foc, așa că este bine ca acești nativi să petreacă cât se poate de mult timp departe unii de ceilalți.

Taur

Taurii nu au o relație foarte bună cu zodiile de apă, așa că Scorpionii nu sunt de preferat în momentul în care se dorește o legătură amoroasă.

Chiar dacă ambele zodii sunt pline de imaginație, iar pasiunea din dormitor o să fie una explozivă, conflictele o să le pună bețe în roate nativilor. Cel mai bine ar fi ca Taurii să trăiască o simplă aventură cu Scorpionii pentru a nu se ajunge la numeroase scandaluri și controverse.

Gemeni

Gemenii sunt nevoiți să se ferească de Săgetători. Ei pot, în schimb, să aleagă Balanțele sau Vărsătorii pentru o relație plină de armonie, lipsită de certuri.

Săgetătorii le pot face adevărate crize de gelozie Gemenilor, iar acuzațiile violente o să fie la ordinea zilei. Acești nativi pot să devină extrem de posesivi într-o relație, chiar dacă sunt, de obicei, destul de nestatornici în momentul în care vine vorba despre viața lor amoroasă.

Rac

Racii sunt extrem de sensibili, așa că persoanele ce se află în semnul Capricornului o să îi facă să sufere foarte tare, ele fiind total lipsite de diplomație și atrase de muncă, nu de viața de familie.

Emoțiile nu sunt cunoscute de către acești nativi, așa că viața Racilor o să devină un adevărat calvar, ei pierzând încrederea de sine și fiind criticați în fiecare moment de către nativii ce consideră că sensibilitatea este o calitate.

Leu

Acești nativi pot să fie manipulați extrem de ușor de către semnele de aer. O depresie adâncă se poate abate asupra loc în cazul în care încep o relație cu un Vărsător.

Vărsătorii nu le vor oferi niciodată atenție Leilor, așa că aceștia o să sufere cumplit și o să se simtă groaznic. Nativii o să fie atacați în punctele slabe și o să fie acuzați de mediocritate, așa că este bine să se ferească de aceste legături amoroase ce nu o să îi facă fericiți.

Fecioară

Fecioarele sunt atente la detalii și extrem de critice, așa că nu se vor înțelege niciodată cu Peștii, ce dau dovadă de lejeritate de fiecare dată.

Fecioarele o să fie puternic druncinate în momentul în care Peștii o să critice faptul că sunt perfecționiste. Ba chiar, ele nu o să poată discuta despre valorile lor în momentul în care simt că partenerii nu le iau în seamă niciodată, așa că își vor întâlni mai degrabă cei mai mari dușmani.

Balanță

Balanțele adoră armonia și liniștea, așa că trebuie să se ferească de Raci cât de mult se poate. Nativii iubesc libertatea, așa că o să se simtă ca într-o cușcă.

Mai cu seamă, Racii nu privesc cu ochi buni relația pe care o au Balanțele cu prietenii, dar nici independența din relație. Aceștia devin destul de repede dependenți de parteneri, așa că nativii considerați extrem de calmi o să se simtă sufocați și o să fugă cât se poate de repede.

Scorpion

Emoțiile Scorpionilor nu o să fie înțelese în relația cu persoanele guvernate de Leu. Atenția nu o să fie niciodată asupra lor, așa că o să treacă printr-un chin în propria relație.

Leii își doresc mereu să fie discutați de toată lumea, așa că o să își dorească ca partenerii să le devină cei mai înfocați fani. Aceștia pot să devină extrem de agresivi în momentul în care sunt criticați, așa că Scorpionii o să simtă că nu sunt ascultați și înțeleși.

Săgetător

Săgetătorii o să fie supărați în momentul în care se îndrăgostesc de Fecioare. Meritele lor nu o să fie niciodată apreciate sau discutate, așa că este bine să își caute pe altcineva.

De asemenea, ei o să fie puși față în față cu anumite limite, chiar dacă se știe că cedează în momentul în care sunt controlați. Nimic din ce fac nu este bine în fața Fecioarelor, așa că acești nativi o să se simtă judecați la fiecare pas greșit.

Capricorn

Capricornii sunt incompatibil cu Berbecii, chiar dacă își doresc ca aceste relații să meargă. Acești nativi sunt calmi și calculați, așa că o să îi enerveze imediat persoanele impulsive.

De asemenea, ei nu suportă crizele de gelozie și impulsivitatea, chiar dacă Berbecii încearcă să dețină controlul în fiecare situație. Atenție mare, se poate ajunge la conflicte uriașe din cauza încăpățânării, așa că mulți Capricorni o să fie puși pe fugă de Berbeci.

Vărsător

Vărsătorii sunt extrem de independenți și nonconformiști, așa că ei niciodată nu o să ajungă să îi mulțumească pe Taurii ce sunt foarte stabili și au valori puternice.

Mai exact, Vărsătorii o să se supere în momentul în care nu li se dă voie să exploreze lumea și o să se simtă constrânși, fără a putea să suporte mult timp lipsa de libertate. În partea opusă, Taurii sunt materialiști și sedentari, așa că niciodată nu o să iasă din zona lor de confort.

Pești

Peștii sunt nevoiți să se ferească de persoanele ce își doresc să îi manipuleze. Fiind extrem de sensibili, ei trebuie să fugă de relațiile cu Gemenii pentru a nu rămâne cu un gust amar.

Gemenii sunt nestatornici și vor să aibă mereu ultimul cuvânt într-o relație. Aceștia preferă să se axeze pe latura intelectuală, așa că nu o să fie atenți în momentul în care Peștii își doresc să vorbească despre emoțiile lor sau despre ce îi macină cu adevărat.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro