Horoscop. Ce ascund cele 4 triade zodiacale aer, apă, foc, pământ. Sigur nu știai asta

Horoscop. Ce ascund cele 4 triade zodiacale aer, apă, foc, pământ. Sigur nu știai asta
Horoscop. Ce ascund triadele

Când o zodie este semn de aer, asta înseamnă că se referă la triada de aer, din care fac parte zodiile Gemeni, Balanţă, Vărsător. Astfel că cele 12 semne zodiacale sunt împărţite în patru triade, ce corespund celor patru elemente, adică aer, apă, foc, pământ, din care este creată și natura.

Horoscop. Ce ascund cele 4 triade zodiacale aer, apă, foc, pământ

Astrologul Alexandra Coman a explicat pentru Clickpentrufemei cum le influenţează existența oamenilor aceste elemente, dar şi care sunt caracteristicile importante, pozitive şi negative, ale nativilor.

Semnele de foc

Triada de foc se compune din Berbec, Leu şi Săgetător. Ea este caracterizată prin ambiţie, dorinţa de a deschide drumuri şi de a se înscrie pe un drum al pionieratului, al cercetării şi al curiozităţii. Puncte forte ale acestei triade sunt curajul de a începe lucruri, dinamismul, energia și entuziasmul, iar ca puncte slabe sunt agresivitatea, repezeala, graba de a lua decizii și dificultate în a rămâne constanţi în decizii.

Zodiile de pământ

Ea este triada celor care clădesc, celor care construiesc nu doar fizic, ci şi metaforic. Ei se mişcă mai încet, dar eficient. Această triadă cuprinde zodiile Taur, Fecioară şi Capricorn. Ca punctele forte: încăpăţânarea pentru atingerea scopului, ambiţia, forţa de muncă, realismul, raţiunea și ancorarea în realitate, iar ca puncte slabe regăsim unidirecţionalitatea, neacceptarea compromisurilor, încăpăţânarea şi limitarea.

Semnele de aer

Triada de aer are în componență zodiile Gemeni, Balanţă şi Vărsător. Ea este triada gânditorului, a mentalului, ce construieşte idei, pe care alte semne le pun în practică. Ei nu sunt executanţi, sunt vizionarii, sunt cei care planifică, care organizează. Ca puncte forte regăsim imaginaţia, creativitatea, comunicarea, puterea de negociere, de a media conflicte, iar punctele cu minus: ei nu sunt buni executanţi, sunt superficiali, iar uneori fac promisiuni pe care nu le pot ţine.

Triada de apă

Triada de apă este reprezentată de zodiile Rac, Scorpion, Peşti. Ea este triada empatică, emoţională, cea care simte, care se gândeşte cum reacţionează ceilalţi, dar şi cum poate folosi în beneficiul său această reactivitate a maselor de oameni. Ca și puncte forte întâlnim: clarviziune, intuiţie, sensibilitate, abilitatea de vedea dincolo de măști, iar ca puncte slabe întâlnim: sunt ușor de impresionat şi de manipulat, dar şi manipulatori, sunt cei care se victimizează cu uşurinţă și au predispoziţie către anxietate.

Echipa ideală, formată din cele patru triade

O lume perfectă, pe plan profesional, ar arăta astfel: cei născuţi în triada de aer gândesc şi vizualizează proiectul, triada de foc  animă, inspiră, deschid drumurile, menţin atmosfera bună de lucru,  triada de pământ lucrează şi stabilizează proiectul, ducându-l la realizare, iar triada de apă stimulează emoţiile pentru a simţi şi a lucra la unison.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI