Horoscop. Menirea fiecărui om în viață, în funcție de zodia sa. A ta știi care e?

Horoscop. Menirea fiecărui om în viață, în funcție de zodia sa. A ta știi care e?
Horoscop. Menirea fiecărui om în viață, în funcție de zodia sa. A ta știi care e

Există oameni al căror scop în viață este foarte bine definit. Celebrul numerolog Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru sunt cei doi specialiști care știu ce meserie li se potrivește zodiilor.

Menirea fiecărui om în viață, în funcție de zodia sa

Berbec

Berbecii au misiunea de îi impulsiona pe ceilalți. Sunt competititivi și inspiră această latură și în alți oameni. Ei au o mare putere asupra oamenilor și le pot da curajul necesar. Nu o fac cu rea intenție, însă uneori există și consecințe de care nu își dau seama.

Taur

Ei s-au născut pentru a îi învăța pe ceilalți valoarea sacrificiul. Sunt fiinte altruiste și pot risca totul pentru ceea ce iubesc. Vor stabilitate și visează să aibă cât mai mult, pentru a își trăi viața lipsită de griji și plină de iubire.

Gemeni

Sunt persoanele ideale pentru a organiza petreceri și a socializa. Ei trebuie să meargă spre o meserie în care sunt înconjurați de oameni, pentru că sunt foarte curioși și deschiși. În plus, își fac prieteni foarte repede.

Rac

Sinceritatea îi caracterizează, așa că ei tind să treacă tot prin filtrul emoțiilor. Zona de psihanaliză și psihoterapie este ideală pentru ei. Sunt prieteni de bază, care îți sunt alături oricând ai nevoie.

Leu

Cu siguranță ai ce învăța de la un leu. Te ajută să fii curajos și să mergi pe drumul tău, oricare ar fi acela, nepăsându-ți de nimic altceva. Leii de obicei inspiră, așa că ar trebui să se îndrepte spre meserii în care să influențeze alți oameni spre un scop măreț.

Fecioară

Fecioarele au un simț analitic foarte bine ascuțit. Se gândesc de 3 ori înainte de a lua o decizie și chiar asta te poate învăța și pe tine. Cântărirea lucururilor pro și contra este un atu și ar trebui să îl aibă oricine.

Balanță

Balanțele vor cauta toată viața dreptatea și vor muri cu ea în mână. Vor corectitudine și au încredere că lumea poate fi un loc mai bun. Nu suportă nedreptățile, oricât ar fi de mici, așa că le va repara tot timpul, fiind persoane justițiare.

Scorpion

Pasiune și ambiție. Scorpionii sunt oameni foarte perseverenți și muncesc mult pentru a ajunge acolo unde vor. Au capacitatea să scoată dintr-un om emoțiile ținute ascunse mult prea mult timp și de a îi face să lupte pentru scopul lor.

Săgetător

Călătorii și noi experiențe. Sunt firi foarte curioase și optimiste. Nu pot sta locului și rămân muți în fața unui spectacol al naturii, al unui peisaj frumos sau chiar în fața unei flori superbe. Au nevoie de exploreze continuu.

Capricorn

Cei mai potriviți oameni pentru a avea o afacere. Sunt buni șefi și oferă susținere angajaților. Scopul lor este să arate oamenilor cum trebuie făcute lucruri. Se pricep să dea sfaturi, așa că o poziție de conducere este întotdeauna benefică pentru el.

Vărsător

Nimic nu le convine și se contrazic mereu. Vărsătorii cred că dețin adevărul absolut. În plus, nu regretă și nu se uită în urmă. Poți învăța de la ei cum să faci față unor emoții puternice și neprevăzute.

Pești

Persoane care iubesc arta și vor să fie în preajma ei. Oamenii se uită la ei cu admirație și sunt inspirați să învețe de la ei cum să își trăiască viața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI