Horoscop 20 aprilie. Vești proaste pentru o zodie, va avea o zi extrem de grea

Horoscop 20 aprilie. Vești proaste pentru o zodie, va avea o zi extrem de grea
Horoscop 20 aprilie, vesti proaste pentru o zodie

Ziua de marți, 20 aprilie, vine cu vești proaste pentru o zodie. Cine va avea o zi foarte grea și cine este nativul care va primi o mărire de salariu. Pentru cei care vor să joace la LOTO, numerele norocoase pe care ar putea paria sunt  3, 13, 23, 34 și 45. Culorile care atrag energii pozitive pe 20 aprilie sunt galben și roșu. 

Horoscop 20 aprilie. Ce ne rezervă astrele în funcție de zodie

Berbec

Marți, 20 aprilie, nativii din zodia Berbec au de rezolvat anumite lucruri care au legătură cu familia și căminul lor. Astrele îți recomandă să faci tot posibilul de a rezolva lucrurile. Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi.

Taur

Nativii din zodia Taur sunt persoane foarte relaxate, de obicei, iar ziua de marți 20 aprilie le aduce multă liniște și soluția la o problemă care-i tot deranja de ceva timp încoace. Persoanele dragi, fie prieteni sau rude, vă vor ajuta să scăpați de stres.

Gemeni

Nativii Gemeni trec printr-o perioadă dificilă, emoțiile lor sunt peste tot și nu se mai pot controla, ca de obicei. Cel mai bine ar fi să faceți doi pași înapoi și să vă relaxați. Nu e nimeni vinovat pentru propriile voastre probleme, nu e corect să vă descărcați pe cei dragi, care tot ce vor să facă este să vă susțină și să vă ajute.

Rac

Astrele recomandă nativilor din zodia Rac să aibă mai multă încredere în intuiția lor. Veți fi în conexiune cu fenomenele astrale și cu natura în această perioadă. Vă așteaptă numai lucruri bune.

Leu

Putem spune că nativii din zodia Leu vor fi cei mai norocoși în ziua de marți, 20 aprilie. Potrivit astrelor, reprezentanții acestei zodii de foc primesc o mare surpriză, fie că e vorba despre o excursie spontană cu persoana iubită ori o ieșire în oraș cu cei mai buni prieteni. Apropo, mai ții minte planurile acelea pe care le aveai de acum câțiva ani? Încă puțin și se vor realiza.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară învață să fie mai rezervați. Poate nu este bine să spui chiar tot ce ai pe suflet tuturor persoanelor din jurul tău. Alege bine oamenii pe care-i ții alături de tine, decât să ai încredere în toți și să fii, apoi, dezamăgit.

Citește continuarea pe impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI