Horoscop zilnic 8 septembrie. Zodia care va primi cea mai bună veste

Horoscop zilnic 8 septembrie. Zodia care va primi cea mai bună veste
Ce ne rezerva horoscopul zilei de 8 septembrie

Luna își continuă mersul prin zodia Vărsător, însă de această dată formează careu cu Uranus din Taur și conjuncție cu Saturn. Nu vor lipsi răsturnările de situație, planurile ne vor fi date peste cap și, în plus, vom resimți un blocaj emoțional, o apăsare interioară care ne va imprima rigiditate în manifestări.

Horoscop zilnic 8 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi fii mai atent la relațiile de prietenie pentru că nu este exclus ca cei din anturaj să te pună în situații neplăcute, care să te deranjeze și chiar să te afecteze financiar. Niște planuri ți se pot da peste cap, așa că nu te grăbi deocamdată să investești în proiecte pe termen lung.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Din punct de vedere profesional este o zi destul de delicată în care poți să te confrunți cu tensiuni în relația cu superiorii sau să primești niște responsabilități mult prea mari cărora să simți că nu le poți face față. Ai mai multă grijă la imaginea ta și încearcă să-ți definești mai clar obiectivele de viitor.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei te face de neclintit în susținerea unor teorii. Mentalitățile tale și ale celor din jur sunt diferite și din cauza asta se pot isca discuții tensionate.

Ai grijă în special în dialogurile cu superiorii. Pe de alta parte, nu te simți foarte bine și ar fi de preferat să te odihnești mai mult. Fii atent și la persoanele care te vorbesc pe la spate.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Se întrevăd probleme și dificultăți în contextele legate de acte financiare, poate actele unei moșteniri, ale unui bun material sau credit. S-ar putea să intri în conflicte cu partenerul de viață sau cu colaboratorii și să fii nevoit să iei o decizie dificilă pe care până acum ai amânat-o.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna este conjunctă cu Saturn în sectorul relațiilor tale și s-ar putea ca între tine și partenerul de viață să apară tensiuni. Acestea pot fi cauzate de limitări și restricții pe care acesta ți le impune. De asemenea, contextul se manifestă și în relațiile profesionale, așa că nu este o zi bună pentru negocieri.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Este o zi în care ai mult de muncă și deși ai un randament crescut, sarcinile care vin de copleșesc și te pot suprasolicita. Ai mai multă grijă la problemele de sănătate existente și odihnește-te corespunzător. S-ar putea ca la locul de muncă să fie vorba de mult stres survenit în urma unor schimbări neașteptate.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna se află în conjuncție cu Saturn în sectorul iubirii tale, iar acest context astrologic poate aduce un blocaj afectiv. Te poți aștepta la o relație mai dificilă cu persoana iubită sau cu copiii.

În cazul în care te afli într-o relație nesudată, te poți gândi inclusiv la despărțire. Dat fiind că Mercur se pregătește de retrogradare în zodia ta, de preferat ar fi să nu iei o decizie definitivă.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Viața de familie nu este deloc ușoară, fie că locuiești cu părinții, fie că locuiești cu partenerul. Dincolo de problemele care pot să apară în locuință, se întrevăd tensiuni cu cei dragi și nu veți ajunge la o concluzie comună. S-ar putea ca părinții să intervină în relația ta de cuplu și ar trebui să impui niște limite.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

La locul de muncă pot să apară niște schimbări neașteptate care să vizeze programul de lucru sau sarcinile pe care le ai de îndeplinit. De asemenea, nu sunt excluse conflictele cu colegii, motiv pentru care randamentul tău nu va fi unul foarte bun.

Nu te aștepta să ajungi prea ușor la înțelegeri cu cei din jur, mai ales că Luna în conjuncție cu Saturn aduce blocaje majore în dialog.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția Lunii cu Saturn, guvernatorul tău, se petrece în sectorul banilor și poate veni cu nemulțumiri majore, întârzieri ale unor plăți și limitări financiare destul de serioase.

Deși lista de cumpărături este destul de lungă, s-ar putea să nu poți cumpăra tot ceea ce ți-ai propus. Acest context astrologic îți cere să faci economii.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna se află și astăzi în tranzit prin zodia ta și deși îți aduce idei originale și inspirație, din cauza conjuncției cu Saturn nu te vei simți pregăti să le pui în practică.

De asemenea, starea de spirit nu va fi una bună și te vei manifesta cu multă rigiditate și sobrietate în interacțiunea cu ceilalți.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Astrele îți cer să te odihnești mai mult, să eviți stresul și suprasolicitarea nervoasă. Conjuncția Lunii cu Saturn îți scoate la lumină frici, slăbiciuni și frustrări care te agită pe interior și fac să reacționezi cum nu ai face-o în mod normal.

Horoscopul zilei de 8 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!