Horoscop 9 noiembrie 2021. Zodia care are probleme cu banii

Horoscop 9 noiembrie 2021. Zodia care are probleme cu banii
Horoscop pentru 9 noiembrie 2021

Ne apropiem de o conjuncție destul de intensă între Mercur (comunicarea) și Marte (acțiunea) în zodia Scorpion și va trebui să avem grijă mai multă la cum ne folosim cuvintele pentru că putem deveni manipulatori și impunători, mai ales că și Luna traversează Capricornul și se întâlnește aici cu Pluto. Ne vor trece multe idei prin cap și vom găsi soluții pentru a face față provocărilor momentului, iar nevoia de a ne afirma va crește, însă nu trebuie să o facem cu orice preț și trecând peste orice și oricine. Putem fi mai dornici să aflăm secrete și să scoatem la suprafață lucrurile ascunse.

Horoscop zilnic 9 noiembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Este o zi destul de delicată în plan profesional și asta pentru că nu vei accepta ca cineva să-ți impună ceva și vei deveni chiar radical și răzvrătit. Problema poate fi în relațiile cu superiorii, capitol la care ar trebui să nu duci lucrurile la extrem pentru că-ți poți strica imaginea sau chiar poți pierde o oportunitate de afirmare. Nu lua decizii legate de carieră acum.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Îți susții cu înverșunare punctul de vedere și ar trebui să eviți să intri în discuții contradictorii cu ceilalți pe teme legate de principii și valori pentru că poți depăși limitele. De la caz la caz, dacă este vorba de un context legal, de exemplu, sau de un context în care trebuie să contraargumenteze sau să câștige o dezbatere, nativii pot avea câștig de cauză.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

La locul de muncă ar trebui să eviți să ai în preajma ta colegi care sunt lenți și lipsiți de energie pentru că te pot enerva cu lentoarea lor, vei fi critic și te poți certa cu aceștia. De altfel, și tu ar trebui să ai grijă pentru că poți fi mult prea agitat și te poți accidenta din neatenție. Din punct de vedere emoțional, nu te impune și evită să te lași copleșit de frici, mai ales de frica de a pierde ceva sau pe cineva.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Azi te poți uita la cei din jurul tău și ceea ce nu-ți place la aceștia ai putea să analizezi la tine. Te poți vedea ca într-o oglindă în ceilalți și poți avea momente de conștientizare importante care să te ajute să evoluezi. În plan sentimental, poți avea mai mult curaj să flirtezi și să cu cerești pe cineva, iar în cuplu ai grijă la suspiciuni și gelozii nefondate.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Azi te dedici cu mai mult spor activităților din program, fie că sunt sarcini profesionale, fie că sunt sarcini gospodărești și vei reuși să le duci la bun sfârșit și asta fără să te simți obosit și epuizat. Starea emoțională poate fi destul de agitată și ar trebui să ai grijă la certurile care pot să apară cu părinții sau în familie. Nu le impune reguli celor dragi.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi ai parte de o zi bună din multe puncte de vedere, important este să nu devii radical și extremist. Ai idei bune, mintea ta merge rapid, însă nu le impune și altora să creadă ceea ce crezi tu, iar în relația cu persoana iubită sau cu copiii nu deveni autoritar, nu le cere să le placă ce-ți place ție sau să se dedice activităților care pe tine te încântă, însă pe ei nu.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi ai nevoie de liniște și s-ar putea ca și acasă să simți nevoia să te retragi într-un colț doar al tău și să te bucuri de timp cu tine. Totuși, ai grijă la tendința de a fi prea autoritar cu cei dragi sau la atitudinea prea rece pe care o poți manifesta atunci când ceilalți au nevoie de tine. Pe de altă parte, te macină niște situații financiare și vei căuta să le rezolvi, mai ales dacă deciziile tale depind de alții.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca zilele acestea să fii mai agitat, așa că deja de astăzi ar trebui să fii atent la vorbele tale și la deciziile pe care le iei. Asigură-te că nu le iei din motive de manipulare sau răzbunare. Totodată, mintea îți merge bine, poți avea idei foarte bune și poți câștiga dezbaterile, negocierile, poți atrage de partea ta pe cine-ți dorești, dar nu-ți impune punctul de vedere cu orice preț și risc.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Situația financiară poate pune presiune pe tine astăzi, mai ales dacă ai de luat decizii importante. Relațiile cu ceilalți sunt mai tensionate, mai ales în cuplu, unde poți fi acuzat de acțiuni ascunse. Oricum, ai tendința de a te ascunde destul de mult zilele acestea. Dacă ești atent, poți face niște investiții bune pentru casă și familie și nu numai.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția Lunii cu Pluto în zodia ta te poate face destul de autoritar și mult prea atent la nevoile tale, aspect care te poate pune într-o lumină neplăcută în fața celorlalți. Ai grijă la ce discuți cu prietenii, cu asociații și angajații și nu crede chiar tot ce auzi. Poți avea idei bune legate de proiectele tale.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea ca astăzi să te încerce niște trăiri interioare destul de intense, ușor deprimante și anxioase și să fii tentat să răbufnești chiar atunci când nu este cazul. Cel mai probabil, stresul profesional stă la baza unor tensiuni cu superiorii. Evită să iei decizii profesionale riscante sau pe care nu le-ai analizat suficient.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Încearcă să stai în preajma persoanelor optimiste și pozitive astăzi pentru că poți prelua foarte ușor stările celorlalți și nu are rost să te încarci cu emoții negative. Ești mai dornic să descoperi ceva, să afli ceva sau să-ți lămurești niște dubii. Grijă la tendința manipulatoare a prietenilor sau angajaților și asociaților.

 

Horoscopul zilei de 9 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

  • Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!