Horoscop 08-14 noiembrie. Se anunță o săptămână genială pentru zodii

Horoscop 08-14 noiembrie. Se anunță o săptămână genială pentru zodii
Horoscop 08-14 noiembrie. Se anunta o saptamana geniala pentru zodii

A doua sătptămână din luna noiembrie aduce vești bune pentru anumiți nativi ai horoscopului european. Ce ne rezervă astrele în funcție de zodie în perioada următoare.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 noiembrie 2021

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor avea șansa să se apropie de o persoană de care le-a fost teamă până acum. Cineva te-a intimidat dar acum îți iei inima în dinți și îndrăznești să faci primul pas. Nu fi timid, deoarece această persoană ar putea fi marea ta iubire, spun astrele.

Taur

În săptămâna 8-14 noiembrie, nativii din Taur ar putea avea mici probleme pe plan conversațional, având în vedere că Mercur trece prin Scorpion. Unii nativi pot avea neînțelegeri cu persoanele iubite sau cu membri ai familiei.

Gemeni

Nativii Gemeni se vor organiza mai bine în perioada următoare, iar astrele sunt de partea lor. Fie că este vorba despre o curățenie generală, organizarea unor proiecte sau eliminarea unor persoane toxice din viața lor, reprezentanții acestei zodii de aer vor trece prin schimbări drastice, dar necesare.

Rac

Persoanele născute în zodia Racului sunt cuceritori, carismatici și cuceritori în săptămâna 8 – 14 noiembrie. Personalitatea lor sclipitoare va fi irezistibilă pentru toți cei pe care îi întâlnesc. Noi parteneriate se văd pe plan profesional. Acesta este momentul perfect pentru a pune bazele unui proiect care vă poate aduce multe beneficii financiare.

Leu

Mercur trece prin Scorpion în casa familiei pentru nativii din zodia Leu, care se vor înțelege foarte bine cu familia și persoanele dragi în săptămâna următoare. De asemenea, astrele sunt de părere că aceasta este perioada perfectpă pentru ca nativii Leu să facă schimbări importante în viața lor. Fie că vorbim despre mutatul în casă nouă, schimbarea locului sau muncă sau a partenerului de viață, astrele sunt de partea lor.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sutn extrem de sociabili și prietenoși în săptămâna 8 – 14 noiembrie. Astrele îți recomandă să îți aduni prietenii pentru o seară de jocuri de societate sau să petreci mai mult timp alături de copii sau părinți. Și pe plan profesional ar fi bine să ceri ajutorul partenerilor de afaceri.

Balanță

Vești bune pentru Balanțe. Acești nativi își pot înmulți sumele de bani pe care le au în cont, deoarece astrele prevăd mult noroc pe plan financiar pentru acești reprezentanți ai zodiei de aer în săptămâna 8 – 14 noiembrie. Să analizezi finanțele poate părea un chin, dar astrele sunt de partea ta și îți vor da imboldul necesar pentru a avea succes pe plan profesional.  excesive.

Scorpion

Nativii din Scorpion sunt vedetele acestei săptămâni, spun astrele, cu Mercur traversând zodia lor în următoarele 3 săptămâni. Uită de supărări și ghinioane, perioada care urmează aduce numai noroc și satisfacții nativii din zodia Scorpion, atât pe plan personal cât și în carieră.

Nu uita că eforturile tale impresionante ar putea avea un impact pozitiv asupra lumii. Astrele sunt de părere că familia și prietenii îți vor fi alături și vei avea și noroc la locul de muncă. Unii nativi vor primi o mărire de salariu, alții vor primi o ofertă de job de nerefuzat.

Săgetător

Nativii din Săgetător apelează la introspecție și își vor face timp să elimine persoanele toxice din viața lor. Reprezentanții acestei zodii de foc trec prin stări de extaz și agonie și vor avea parte de o săptămână încărcată emoțional.

Capricorn

Astrele le recomandă nativilor din Capricorn să lucreze mai bine cu oamenii în săptămâna 8 – 14 noiembrie. Este o perioadă potrivită să formezi alianțe și să privești cum zboară scânteile creative. Luați măsuri pentru a avea o stabilitate financiară și reduceți din cheltuieli.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător trebuie să accepte că au lucruri de învățat, iar perioada următoare reprezintă prilejul perfect pentru a pune în practică acest lucru. Concentrează-te pe modalitățile prin care îți poți extinde cunoștințele profesionale.

Pești

Nativii din zodia Pești au încredere în propriile lor instincte și au parte de multe surprize plăcute în săptămâna 8  -14 noiembrie.