Horoscop 6 octombrie 2022. Zodia care primește o mare lovitură

Horoscop 6 octombrie 2022. Zodia care primește o mare lovitură
Horoscop zilnic 6 octombrie

Luna va intra la amiază în zodia Pești, ipostază din care ne va stimula nevoia să petrecem mai mult timp cu noi înșine și nevoia de a face pace în jurul nostru. Totodată, poate aduce o stare de idealizare, fantezie, dar și creativitate și o deschidere mai mare către latura spirituală.

Horoscop zilnic 6 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tranzitul Lunii de astăzi te susține să te liniștești, să te relaxezi și să te odihnești. Ai face bine să urmeze aceste sfaturi, dat fiind că zilele următoare se petrece o Lună Plină în zodia ta, care te va agita destul de mult.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

În prima parte a zilei, s-ar putea să te stresezi peste măsură cu niște activități profesionale sau responsabilitățile cărora trebuie să le faci față, însă după-amiază vei căuta relaxarea și compania prietenilor. O ieșire în oraș te va binedispune.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna trece prin sectorul carierei tale și, iată, de această dată, te stimulează să te afirmi și să-ți faci recunoscute abilitățile și capacitățile profesionale.

Poți primi aprecieri din partea superiorilor și s-ar putea să fii observat de persoane cu funcție înaltă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Pentru tine, tranzitul Lunii prin zodia Pesti este destul de avantajos, dat fiind că-ți induce nevoia de a te apropia de divinitate, de a te relaxa citind o carte sau vizionând un film documentar.

Poți primi niște vești care să te bucure și curiozitatea te poate împinge să afli niște informații, răspunsuri importante.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic al zilei te susține să porți niște discuții cu partenerul de viață care au la bază situația voastră financiară.

Puteți ajunge la un consens în privirea în privința administrării bugetului comun. Cu colaboratorii sau partenerii de afaceri reușești să corectezi niște greșeli financiare sau să discuți despre niște investiții.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Te bucuri de tranzitul Lunii prin sectorul relatiilor, aspect care te va ajuta sa te reapropii de partenerul de viață și să restabiliți conexiunea dintre voi.

S-ar putea ca nativii care sunt certați, despărțiți, să aibă o șansă în plus să se împace. Și din punct de vedere profesional este un tranzit care te susține în negocieri și aduce înțelegere în colaborări și parteneriate.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Zilele acestea ai parte de o stare de spirit bună și, pe deasupra, poți observa că anumite probleme de sănătate cu care te-ai confruntat se ameliorează. Această stare generală îți dă mult elan și te face eficient în desfășurarea activităților din program.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna traversează sectorul iubirii și-ți aduce ocazia să-ți îmbunătățești viața sentimentală, să te apropii mai mult de partener sau de o persoană care îți place.

În cuplu și în relația cu copiii te bucuri de momente distractive și relaxante. Pe de altă parte, poți avea succes cu un proiect creativ și te poți bucura de aprecierea talentelor.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Și pe tine te susține tranzitul Lunii prin Pești, dat fiind că îți aduce mai multă îngăduință și înțelegere față de persoanele din familie. Vei avea spor în activitățile casnice pe care le vei desfășura, ba chiar vei dori să-ți reamenajezi locuința astfel încât să te simți bine acasă.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna tranzitează sectorul comunicării și te susține în dialog, în negocieri și în luarea unor decizii importante.

Poți obține mai ușor niște avize și aprobări, poți primi niște vești care să te bucure și nu este exclus să fii mai deschis către plimbări și excursii. Unii nativi pot pleca într-o delegație, însă îi va bucura această perspectivă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Atât azi, cât și mâine, Luna va traversa sectorul financiar și te va susține să rezolvi o situație legată de bani cu care te-ai confruntat în ultima perioadă.

Pe de o parte, ești mai generos, atât cu tine cât și cu cei dragi, iar pe de altă parte, ești mai determinat să-ți crești veniturile.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Te bucuri de câteva zile cu Luna în tranzit prin zodia ta, aspect care îți aduce echilibru, o stare interioară bună și o mai mare nevoie de armonie în viața ta.

Vei observa că o serie de neclarități și confuzii care te-au dat peste cap în ultima perioadă încep să fie lămurite. În relația cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali te bucuri de înțelegere.

Horoscopul zilei de 6 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!